Kurban Bayramına doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramına doğru

Sivas Valisi Salih Ayhan, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

09.08.2019 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Salih Ayhan, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ayhan, mesajında, toplumsal birlik ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bayramların, vatandaşların birbirine yakın ilgi ve sohbetine vesile olduğunu aktırdı.

Bayramların, manevi dünyanın olgunlaşması ve zenginleşmesine de aracılıt ettiğini vurgulayan Ayhan, şunları kaydetti:

"Bu yıl ilkini düzenlediğimiz, yurt içindeki ve yurt dışındaki hemşehrilerimizi bir araya getiren, Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri içerisinde yer alan 'Sivas Gardaşlık Festivali' de halkımızın Sivas özlemini, hasretini, kültürünü yaşamasına vesile oldu. Bu yıl şehir dışındaki hemşehrilerimizin Kurban Bayramını ilimizde geçirmelerini arzu ediyor, 100. yıl etkinliklerimizi de doya doya yaşamalarını istiyoruz. Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun bir kat daha arttığı bu bayram sevincini de siz değerli hemşehrilerimle birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğumu ifade ediyor, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Meva Cafe'de düzenlenecek Bayramlaşma Programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Sivaslı hemşehrilerimin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramına doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement