Kürekler bu kez Cumhuriyet Kupası için çekildi - Son Dakika
Güncel

Kürekler bu kez Cumhuriyet Kupası için çekildi

Kürekler bu kez Cumhuriyet Kupası için çekildi

Porsuk Çayı üzerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Dragon yarışları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

03.11.2021 08:42  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin milli bayramlarda gelenekselleştirdiği ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dragon yarışlarında kürekler bu kez Cumhuriyet Kupası için çekildi.

Eskişehirliler yarışları Porsuk kenarlarında izlediler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışlarına 9 ayrı takım katıldı. Boğalar takımının birinci, Dragon-Es takımının ikinci, ESOGÜ Küheylanlar takımının üçüncü olduğu yarışlarda, yarışmacılar ESKİ Genel Müdürü ve Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özen, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Neşet Arduç'tan madalya ve kupalarını aldı.

Milli bayramlarda kendilerini bir araya getirerek, bayram coşkusunu yaşattığı için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden sporcular, herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.

Dragon yarışlarına katılan Amazonlar takımı kendilerine verdiği destekler için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ettiler. Başkan Büyükerşen'in önceden belirlenmiş programı olması sebebiyle katılmadığı ödül töreninde Amazonlar, Başkan Büyükerşen için hazırladıkları teşekkür plaketini Oğuzhan Özen'e takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kürekler bu kez Cumhuriyet Kupası için çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement