Küresel Riskler, Marmara Ekonomi Zirvesi'nde Tartışılacak - Son Dakika
Güncel

Küresel Riskler, Marmara Ekonomi Zirvesi'nde Tartışılacak

Küresel risklerin ve çözüm önerilerinin tartışılacağı Marmara Ekonomi Zirvesi, 27-28 Nisan tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

25.04.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küresel risklerin ve çözüm önerilerinin tartışılacağı Marmara Ekonomi Zirvesi, 27-28 Nisan tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Destek Menkul Değerler'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de finans sektörünün önde gelen isimleri, ekonomistler, üst yöneticiler ve gazeteciler, Marmara Üniversitesi Finans Kulübü'nün düzenlediği Marmara Ekonomi Zirvesi'nde buluşacak.

Destek Menkul Değerler'in ana sponsorluğunu üstlendiği ekinlik, Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi'nde yapılacak.

"2016 Küresel Ekonomisi: Riskler ve Çözümler" ana başlığı altında gerçekleştirilecek zirvede, "Jeopolitik Riskler Gölgesinde Dünya Ekonomik Görünümü", "Büyüme Sorunu: Tek Çare Merkez Bankaları mı?", "Emtia Fiyatları: Jeopolitik Riskler ve Talep Sorunu" ile "Ekonomiyi Doğru Okumak: Finansal Okur Yazarlık" başlıklı paneller düzenlenecek.

Dünya ekonomisini etkileyen risklerin masaya yatırılacağı zirvede, enerji fiyatlarının durumu ve geleceği, altın gibi önemli emtianın seyri, TL varlıklarının durumu, paritelerde beklentiler gibi konular ele alınacak.

Zirvenin açılış konuşmasını, Borsa İstanbul Genel Müdürü Osman Saraç'ın yapması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küresel Riskler, Marmara Ekonomi Zirvesi'nde Tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement