Kürşat And Unutulmaz Konserle Anıldı - Son Dakika
Yerel

Kürşat And Unutulmaz Konserle Anıldı

Kürşat And Unutulmaz Konserle Anıldı

İzmir’in yetiştirdiği, ülkemizin en değerli caz sanatçılarından Kürşat And, 21. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında düzenlenen konserle anıldı.

12.03.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in yetiştirdiği, ülkemizin en değerli caz sanatçılarından Kürşat And, 21. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında düzenlenen konserle anıldı. AASSM Büyük Salon'daki anma konseri And'ın uzun yıllar birlikte çaldığı grubu In'n Out ile başladı.

Mehmet Büyükkeskin (vokal), Alpay Çiftçi (gitar), Yavuz Darıdere (piyano), Volkan Hürsever (kontrbas), Emre Kartari'den (davul) oluşan In'N Out, Kürşat And ile birlikte seslendirdikleri eserlerden örnekler sundu.

Ardından Franz Blumenthal (kontrbas) ve Jan-Phillip Meyer'den (davul) oluşan triosuyla sahneye gelen Kürşat And'ın kızı Eda And kendi bestelerini ve babasının sevdiği standartlardan örnekler sundu.

Cazın ustaları Sibel Köse (vokal), İmer Demirer (trompet), Neşet Ruacan (gitar), Volkan Hürsever (kontrbas)ve Ateş Tezer (davul), And'ın çalmaktan ve dinlemekten hoşlandığı eserlerden oluşan bir program sundu. Uzun süren alışlardan programlarını bir saat uzatan grup, dinleyicileri unutulmaz bir gece yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kürşat And Unutulmaz Konserle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement