Kursiyerler, Ürünlerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Kursiyerler, Ürünlerini Tanıttı

Kursiyerler, Ürünlerini Tanıttı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Akşam Sanat Okulu Müdürlüklerinin katkılarıyla Tekirdağ’da faaliyet yürüten kurslarda yapılan çalışmaların, etkinliklerin ve ürünlerin tanıtımının yapıldığı ‘Hayat Boyu Öğrenme Şenliği’nin açılışı gerçekleştirildi.

12.05.2018 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Akşam Sanat Okulu Müdürlüklerinin katkılarıyla Tekirdağ'da faaliyet yürüten kurslarda yapılan çalışmaların, etkinliklerin ve ürünlerin tanıtımının yapıldığı 'Hayat Boyu Öğrenme Şenliği'nin açılışı gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Bedesten Meydanında düzenlenen etkinliğe, Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı j. Alb Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan düzenlenen Şenlikler hakkında katılımcılara bilgi veren bir konuşma yaptı.

Daha Sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Tekirdağ'da açılan okuma yazma kurslarını tamamlayarak, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Vali Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

Sertifika takdiminin ardından Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü halk oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterileri sunuldu. Sonrasında protokol üyeleri tarafından, kurdele kesilerek Öğrenme Şenliğinin açılışı gerçekleştirildi ve stantlarda sergilenen ürünler gezildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kursiyerler, Ürünlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement