Kursu Bitirdiler, Model Uçakları Uçurdular - Son Dakika
Yerel

Kursu Bitirdiler, Model Uçakları Uçurdular

Kursu Bitirdiler, Model Uçakları Uçurdular

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Türk Hava Kurumu ile Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen 2011 ve 2012 eğitim ve öğretim yılı "Model Uçak Kursu" sona erdi.

05.04.2012 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Türk Hava Kurumu ile Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen 2011 ve 2012 eğitim ve öğretim yılı "Model Uçak Kursu" sona erdi. Kurs sonunda başarılı olan öğrenciler sertifikalarını alıp model uçaklarını uçurdu.

Türk Hava Kurumu Gelibolu Şubesi kurs öğretmenleri ve Şube Başkanı Servet Ersoy tarafından ilçedeki ilköğretim ve lisedeki öğrencilere yönelik yapılan model uçak kurslarının sonuncusu Gelibolu Anadolu Lisesi öğrencilerine yapıldı. Kurs bitimi nedeniyle Gelibolu Okçuluk Poligonunda Türk Hava Kurumu Gelibolu Şubesi ve Gelibolu Anadolu Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, model uçak kursuna katılan 96 öğrenci belgelerini aldıktan sonra kendi yaptıkları model uçakları uçurdu. Etkinliğe Türk Hava Kurumu Gelibolu Şube Başkanı ServetErsoy, Okul Müdürü Halil Ergün, Sayman Remzi Akman ve Gelibolu İlçe Gençlik Spor Müdürü Alpay Çardak ile atletizm antrenörü Halil Tuna ve öğrenciler katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kursu Bitirdiler, Model Uçakları Uçurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement