Kürtaj olduğu hastanede çocuklarını bırakıp narkoz nedeniyle unuttuğunu iddia etti - Son Dakika
3.Sayfa

Kürtaj olduğu hastanede çocuklarını bırakıp narkoz nedeniyle unuttuğunu iddia etti

Adana'da kürtaj olmak için iki çocuğuyla hastaneye giden Suriye uyruklu kadın, operasyon sonrası çocuklarını hastanede unuttu. Ekiplerin ulaştığı kadın, çocuklarını bırakıp kaçmadığını, narkoz etkisiyle unuttuğunu söyledi.

14.04.2021 11:59  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün öğle saatlerinde Yüreğir Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, Suriye uyruklu Rim el-Ali, çocukları Yusuf ve Ayşe el-Ali'yi yanına alıp, kürtaj olmak için hastaneye gitti. Rim el-Ali, kürtaj olduğu sırada çocukları da annelerini doğum servisinde bekledi.

ANNELERİNİ BULAMADILAR

İşlemin bitmesinin ardından Rim el-Ali, tuvalete gideceğini söyleyip, odadan çıktı. Bu sırada uzun süre Ayşe el-Ali ile kardeşi Yusuf'un uzun süredir doğum servisinde oturduğunu fark eden hasta bakıcılar, iki çocuğun annesini aradı ancak bulamadı. Çalışanların ihbarı üzerine hastaneye İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polis, Yusuf ile ablası Ayşe el-Ali'yi emniyete götürdü.

"NARKOZ ETKİSİNDE UNUTTUM"

Polisin uğraşları sonucu anne Rim el-Ali'ye ulaşıldı. Emniyete götürülen Rim el-Ali'nin ifadesinde, çocuklarını bırakıp kaçmadığını, kürtajdan sonra verilen narkozun etkisiyle çocuklarını unuttuğunu söylediği öğrenildi. Çocuklar, anneye teslim edildi.

Kürtaj olduğu hastanede çocuklarını bırakıp narkoz nedeniyle unuttuğunu iddia etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kürtaj olduğu hastanede çocuklarını bırakıp narkoz nedeniyle unuttuğunu iddia etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Nusret: kendisi zaten çocuk 2 çocuğu da var 13-14 yaşında evlenirseler olacağı bu 13 2 Yanıtla
  • yurtsever: kürtal yasak değil mi Türkiyede ?? 15 0 Yanıtla TİMUR: surilere demekki değil 11 0
  • Barış : O pantalonu suriyede giyemezdin ülkenin değerini bil 14 0 Yanıtla aa: keşke giymeseydi. 4 0
  • Gazi: ALLAH yardımcısı olsun 10 3 Yanıtla
  • KONYALI: bunlar iyi doguruyor 9 1 Yanıtla
  • xxxx: bu kadına benzemiyor çocuk gibi sanki.15-16 yaşında. 10 0 Yanıtla Mallll: Bu çocuğu 2 çocuk diyor haber de az oku 0 0
  • istanbullu: Daha bunlar iyi günlerimiz daha çok doldurun bunları ülkeye :( 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen yangında samanlık alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken can kaybı yaşanmadı. Ancak yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement