Kurtalan Devlet Hastanesi'nden Gece Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Kurtalan Devlet Hastanesi'nden Gece Mesaisi

Kurtalan Devlet Hastanesi\'nden Gece Mesaisi

Kurtalan Devlet Hastanesi'nde gündüz bakılan hasta sayısının artmasından dolayı yeni bir uygulamaya geçildi.

20.02.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtalan Devlet Hastanesi'nde gündüz bakılan hasta sayısının artmasından dolayı yeni bir uygulamaya geçildi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre artık bazı poliklinikler gece mesaisi yapacak. Kurtalan Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Erhan Okuyan Salı ve Perşembe günleri 19.00-23.00 arası, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Oğuzhan Oğuz Çarşamba günleri 17.00-21.00 saatleri arası hasta bakacak.

Kurtalan Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Sorumlusu Ahmet Ayaz da yaptığı açıklamada, gece 23.00'a kadar poliklinik hizmeti vermeye başladıklarını belirterek şunları kaydetti:

"Hastalarımız artık akşam saatlerinde her türlü şikayetleri için acil servise gitmek yerine kendi sorunuyla ilgili polikliniğe başvuracaklar. Bu uygulama ile acil servis hizmetlerini de hasta sayısının düşmesiyle birlikte daha kaliteli hale getirecek. Hastaların tedavi olmak için beklemesini önlemek amacıyla randevu sistemini de yaşama geçirdik. Hastalar bir gün sonrası için telefonla 182 kodunu çevirerek internet üzerinden ise kurumun web sayfaları üzerinden randevu alabilecek. Bu sistemle 1 gün sonrası için randevu alınabiliyor. Öğleden sonra 15.00'te muayene olacak bir hastamız varsa bize randevusundan 15-20 dakika önce gelsin girişini yaptırsın, muayenesini olsun, tahlilini yapsın, hastanemizde çok fazla beklemeden hastamızı uğurlayalım." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan Devlet Hastanesi'nden Gece Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement