Kurtlar Vadisi dizisi 2020 yılında Netflix'te mi yayınlanacak? - Son Dakika
Magazin

Kurtlar Vadisi dizisi 2020 yılında Netflix'te mi yayınlanacak?

Pana Film, bir döneme damga vuran dizilerden olan Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonda Netflix'te olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

09.09.2019 12:18  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 1,5 milyon abone sayısına ulaşan Netflix'in son olarak Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerini yayınlamak için Pana Film ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Ancak yapım şirketi açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

KURTLAR VADİSİ, NETFLIX'E GELİYOR İDDİASI

2 sezondur herhangi bir kanalda yayınlanmayan Kurtlar Vadisi, 2020 yılında Netflix aracılığıyla izleyicisiyle buluşacağı iddia edildi. Hatta dizinin Netflix'te yayınlanacak olan kısmının adının Kurtlar Vadisi Kaos olacağı bile söylendi.

Kurtlar Vadisi dizisi 2020 yılında Netflix'te mi yayınlanacak?

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Netflix iddiasının giderek büyüdüğünü gören Pana Film ise açıklama yaparak çıkan haberleri yalanladı. Yapım şirketinden gelen açıklamada "Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Kurtlar Vadisi dizisi 2020 yılında Netflix\'te mi yayınlanacak?

Son Dakika Magazin Kurtlar Vadisi dizisi 2020 yılında Netflix'te mi yayınlanacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • adem: eski kadro olursa çok iyi olur ersoy iskender vb ama paralı yer kötü olmuş keşke kanal d olsaydı 10 1 Yanıtla amin: Ersoy olmasın çocuklara sıkan bir adam çok moral bozucu dizi bile olsa 0 3
  • evet: harika haber 6 4 Yanıtla
  • levent: Sokaklar bu dizi yüzünden polat, memati doldu gençleri zehirlemeyin kaldırın böyle dizileri 2 4 Yanıtla Memati BAŞ. : Kes lan kes. 2 1 Yusuf: Ensest dizileri istiyorsunuz sanırım. 2 1 şenol abi: yorumlarda bile özenti tipler var sadece sokaklar değil buyrun siz memati BAŞ rumuzlu bir dallama 0 2 Sallama: Polatta mematide şerefsizlik yapmadiki nasıl örnek almışlar anlamdim 1 0 Digorlu Baba: Helal 0 0 Digorlu Baba: Memeati baş gel kesilmişi var. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement