Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Fragman Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Fragman Galası Yapıldı

Kurtlar Vadisi Vatan filminin fragman galasında konuşan Necati Şaşmaz, filmde bugün Türkiye'de yaşananları anlattıklarını belirtti.

04.08.2017 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Vatan filminin fragman galasında konuşan Necati Şaşmaz, filmde bugün Türkiye'de yaşananları anlattıklarını belirtti. Şaşmaz, "15 Temmuz gecesinde kalkışma başladığı ülkede neler yaşandı ve perdenin arkasında neler vardı, neler olabilirdi, olması engellendi, bunlara değinmek istedik" dedi. Necati Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı Kurtlar Vadisi Vatan filminin beklenen fragmanı geçtiğimiz gün düzenlenen gala gecesinde gösterildi. Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakterinin olumsuzluklarla mücadelesini konu alan Kurtlar Vadisi, 'Vatan' ismiyle 29 Eylül'de vizyona girecek. Görüntü yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın üstlendiği filmin başrolünde ayrıca Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Nezih Işıtan, Ertuğrul Şakar ve Yücel Erten yer alıyor.

Gala gecesinde konuşan Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi Vatan, adı üstünde bugün vatanımızda geçenleri anlatıyoruz. Kurtlar Vadisi Irak ve Filistin'i yapmıştık daha öncesinde. Bu kez ülkemizde beklenmeyen olaylar gerçekleştiği için, ülkemizi anlatalım istedik ve 15 Temmuz gecesinde kalkışma başladığı ülkede neler yaşandı ve perdenin arkasında neler vardı, neler olabilirdi, olması engellendi, bunlara değinmek istedik. Arşivimize güzel bir film koyduğumuzu düşünüyorum, Türk halkının da arşivine güzel bir film koymuş olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Filmde ilk defa Polat Alemdar'ın ekibinde bir kadın karakteri yer aldığının altını çizen Şaşmaz, "Filmde ilk defa Polat ekibinin içerisinde bir kadın karakterimiz var. Kahraman Türk askeri olarak. Onu çok seveceklerini tahmin ediyorum. Bu perde arkasında bahsettiğimiz dizide de oynadığını söylediğimiz, hep isminden bahsedilen, muhterem diye bahsettiğimiz bir adam vardı. Yücel bey oynadı, o da bir sürprizimiz ve aksiyon dolu bir film. Seyircimiz ona doyacak. Özellikle Kurtlar Vadisi seyircisi aksiyona doyacak. Ama ben inanıyorum ki küçüklerin de izlemesi gereken bir film. Bunun unutulmaması için, yarınlarda hafızalarımızda yanlış kalmasın, başkaları başka şeyler söyleyerek bizi yanıltmasınlar diye gerçekler bilinsin adı altında seyretmelerini de isterim" dedi.

Filmin oyuncu kadrosunda yer almayan galaya davetli olarak katılan oyuncu Defne Samyeli filmin fragmanı ile ilgili olarak "Fragmanı çok güzel buldum. Geçen seneden beri heyecanla beklediğimiz bir film zaten. Ben yurt dışındaydım, bu filmin çalışmaları yapılırken. Onun için uzaktan takip ettim. Bütün etrafımdaki gürültüleri de takip ettim. Bence çok güzel bir aksiyon filmi oldu. Ben Kurtlar Vadisi hayranıyım, onun için fragmanı görmekten çok büyük mutluluk duydum. Eminim çok güzel bir film olacak, seyircisiyle buluştuğu zamanda büyük etkisi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu. Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Vatan filminde yer almayan Defne Samyeli'nin yeni dönemde çekimlerine başlanacak Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde bulunacağını açıkladı.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Fragman Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.


Advertisement