Kürtlerin Temsilcisi AK Parti' İddiası - Son Dakika
Yerel

Kürtlerin Temsilcisi AK Parti' İddiası

Kürtlerin Temsilcisi AK Parti\' İddiası

Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, "Halkın yüzde yüzü Kürt olan Sincik ilçesi AK Parti’ye yüzde 96 oy verdi" diyerek, Kürtlerin temsilcisinin AK Parti olduğunu söyledi.

17.02.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, "Halkın yüzde yüzü Kürt olan Sincik ilçesi AK Parti'ye yüzde 96 oy verdi" diyerek, Kürtlerin temsilcisinin AK Parti olduğunu söyledi.

Vuslat TV'de yayınlanan bir programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yüzde 96'yı bulan oy oranının tüm ülkeye ince bir mesaj verdiğini söyledi. Sincik'in tamamının Kürt olduğunu belirten Korkut, "Sincik halkı yüzde yüz Kürt, ama yüzde 96 AK Parti'ye oy veriyor. Çok ince bir detay, çok ince bir mesaj. Yani bu bölge yüzde yüz Kürt olasına rağmen, Sincik halkı Kürtlerin partisi AK Parti'dir dedi, Kürtlerin Vatanı'da Türkiye Cumhuriyetidir" dedi.

Sincik için bundan sonra daha büyük projelerin hayata geçirileceğini belirten Korkut, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve devam eden projeleri de değerlendirdi. Korkut, gazetecilerin içme suyu projesinden açılan yeni caddelere, eğitim ve öğretime verdiği destek, mesire alanı projesi, gençlik merkezi projesi, tarihi ören yeri heron kutsal alanının turizme kazandırılması için yapılan girişimler ve birçok konudaki sorularını da yanıtladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kürtlerin Temsilcisi AK Parti' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement