Kurtulan'dan Genç Kursiyerlere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kurtulan'dan Genç Kursiyerlere Ziyaret

Kurtulan\'dan Genç Kursiyerlere Ziyaret

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böcekleri Kültür Merkezleri aracılığı ile kültürden sanata, spordan meslekî eğitimlere kadar hayatın her alanında vatandaşla iç içe olduklarını söyledi.

01.03.2018 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böcekleri Kültür Merkezleri aracılığı ile kültürden sanata, spordan mesleki eğitimlere kadar hayatın her alanında vatandaşla iç içe olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezi'nin Züferbey Mahallesi'ndeki şubesinde yabancı dil eğitimine katılan kursiyerleri ziyaret etti. Lise öğrencilerinin devam ettiği İngilizce kursunda gençlerle sohbet eden Sadi Kurtulan, kültürel değerlerin evrensele ulaşabilmesi için mutlaka yabancı bir lisana ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Kursiyerlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kurtulan, " Önce kendi dilimizi, tarihimizi iyi bileceğiz. Çünkü gençler medeniyetimizin taşıyıcılarıdır. Dünyaya açılırken, kültürümüzü tanıtırken de yabancı bir dile ihtiyacımız var. Bunun için de yeni bir dil öğrenmek gerekiyor. Her dil insana yeni bir dünya açar. Uğur Böceği Kültür Merkezleri de bu maksatla İngilizce kursları düzenliyor. Gençlerimizin bu kurslara ilgisinden memnunuz. Okullarında aldıkları eğitimleri burada devam ettirme fırsatı bulabiliyorlar. Bilim ve teknoloji de ilerlemek istiyorsak genç ve yeni fikirlere ihtiyacımız var. Gençlerimiz yalnızca kendileri için değil ülkemizin geleceğine yönelik idealler taşıdığı sürece başarıya ulaşacaktır" dedi.

Uğur Böceği Kültür Merkezleri'nin 9 yıldır 30'dan fazla branşta öğrenci yetiştirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "İnsanlarımıza hangi yaşta olurlarsa olsunlar bu kapılar açık. En büyük sermayemiz eğitim. İnsana, eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurtulan'dan Genç Kursiyerlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement