Kurtulmuş: Çok Büyük Saldırı, Tedbirler Sayesinde Az Hasarla Atlatıldı - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş: Çok Büyük Saldırı, Tedbirler Sayesinde Az Hasarla Atlatıldı

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Yenibosna'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu aslında çok büyük bir saldırı fakat alınan tedbirler sayesinde çok şükür mümkün olan en az hasarla atlatılmış oldu" dedi.

06.10.2016 23:54  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtulmuş, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da, ALTAŞ TV, TV 52, BTV ve ORT'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"ÇOK BÜYÜK BİR SALDIRI"

İstanbul'da Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi ve askeri inzibat binası yakınında düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin soru üzerine Kurtulmuş, "İstanbul valimiz ile telefondan konuştum. Bu aslında çok büyük bir saldırı fakat alınan tedbirler sayesinde çok şükür mümkün olan en az hasarla atlatılmış oldu.

"10 YARALIMIZ VAR"

10 yaralımız var. Bunlardan 6 tanesi taburcu edilmek üzere. 4 yaralı kardeşimizden bir tanesinin durumu ağır. Geri kalanların, ümit ediyoruz ki birkaç gün içerisinde düzelir." diye konuştu.

"TÜRKİYE HEPSİ İLE MÜCADELE EDİYOR"

Türkiye'nin, geçen sene temmuz ayından bu yana çok yoğun bir terör saldırısı altında olduğunu belirten Kurtulmuş, "Dolayısıyla bu saldırıyı PKK yapmış olabilir, DAEŞ yapmış olabilir ya da başka bir taşeron örgüt de yapmış olabilir. Netleştiği zaman bu ortaya çıkar ama Türkiye'nin bir terör örgütü ile başı belada değil. Bunların hepsi ile birlikte Türkiye mücadele ediyor ve hepsinin karşısında durmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş: Çok Büyük Saldırı, Tedbirler Sayesinde Az Hasarla Atlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement