Kurtuluş Gecesi Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kurtuluş Gecesi Coşkusu

Kurtuluş Gecesi Coşkusu

Green park oteli bin kişiyi konuk etti Ardahanlılar İstanbul'u salladı.

25.02.2013 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Ardahan İli Sosyal, Kültür ve Dayanışma Derneği, Ardahan'ın işgalden kurtuluşunun 92, derneğin kuruluşunun 25 yılını kutlamak, üyelerini bilgilendirmek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla, hem organizasyon hem ziyafet hem de katılım bakımından muhteşem bir gece düzenledi.

Pendik Gren Park otelde düzenlenen yemekli geceye adeta konuk yağdı. Bin civarında Ardahan kökenli vatandaş ile değişik illerden bin civarında kişinin katıldığı gecede, müzik, gösteri ve eğlence adeta katılımcıları büyüledi.

Geceyi organize eden derneğin kurucu ve onursal başkanı Cevdet Şentürk ve dernek Başkanı Zekariya Dede, gecede konuklarla tek tek ilgilenirken, geceye çok sayıda Ardahan kökenli profesörün, işadamı ve siyasetçinin katılması da dikkat çekti.

Ardahan'ın yöresel yemekleri kaz ve bişinin de ikram edildiği geceye, CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin, Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, Sanayi eski bakanı Abdulkerim Doğru, Esenyurt eski Belediye başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Kartal belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Dr. Cevat yakut, Dr. Alper Akçam, Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Kartal, Pendik, Tuzla ilçe başkanları ve Yöneticileri, Gebze ilçe başkanı Sedat tatar, Gebze Mimarlar Odası başkanı Salih Işık, Darıca Karslılar dernek başkanı Arif Gülen, Darıca CHP İlçe yöneticileri, çok sayıda dernek başkanı ile dernek üyeleri ve davetli konuklar katıldı.

Gecede Kartal belediye başkanı Dr. Altınok Öz fahri hemşehri ilan edilip onurluk verilirken, yine başta profesörler olmak üzere birçok kişiye onur plaketi verildi. Gecede Dernek başkan yardımcısı Avukat Yalçın Tura, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, onursal başkan Cevdet Şentürk ise, Ardahan'ın içinden geçen Kura nehrinin yatağının değiştirilmek istenmesine karşı verdiği mücadeleyi anlattı ve Ardahan'ın çıkardığı çok sayıda ünlü doktor çıkarmasından onur duyduğunu ifade ederek, doktorlara karşı saldırıları kınadı.

Gecede CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin ve Dr. Gürbüz Çapan kısa bir selamlama konuşması yaparken, Ardahan milletvekili yaptığı konuşma ile katılımcıları coşturdu. Dr. Altınok Öz ise, Ardahanlılara hemşehri olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Gecede çok sayıda sanatçı sahne alırken, Yetenek Sizsizniz yarışmasının ikincisi Kafkas Kartalları'nın dansları ise konukları adeta büyüledi.

Gece sonunda, Ensar Öğüt'ün isteği üzerine başta işadamı Yakup Süt olmak üzere işadamlarının katkısıyla Ardahanspor için 80 bin TL yardım toplandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtuluş Gecesi Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement