Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası

Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası sonuçlandı.

02.01.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'nın açılış hamlesini yaptığı turnuva iki gün boyunca yapılan maçların ardından tamamlandı. Üç kategoride 210 öğrencinin katıldığı turnuvada küçüklerde 75.Yıl İlköğretim Okulundan Mehmet Akif Özer birinci, Kadirli Ş. Mehmetçik İlköğretim Okulundan Anıl Adaş ikinci, Mithatpaşa İlköğretim Okulundan Muharrem Özler üçüncü oldu. Yıldızlarda ise Adana ilinden yarışmaya katılan Emir Gökalp birinci, ülkü İlköğretim Okulundan Muhammed Semih Kara ikinci, Kadirli Biltepe İlköğretim Okulundan Görkem Topal üçüncü oldu. Turnuvada gençler kategorisinde Şehit Bnb.Adil Karagöz Anadolu Lisesinden Mail Kaplan birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ahmet Arda Kestel ikinci, yine Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesinden Yunus Emre Akoluk üçüncü olarak hediye almaya hak kazandı.

Osmaniye Belediyesi tarafından turnuvaya katılan tüm sporculara katılım belgesi ile birlikte 7 Ocak Özel Sayı isimli Osmaniye'nin kurtuluşunu anlatan dergi hediye edildi. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri 7 Ocak Kutlama törenlerinde verileceği kaydedildi.

Osmaniye Satranç İl Temsilcisi Bekir Pak, satranç sporuna destek verdiği için Belediye Başkanı Kadir Kara'ya teşekkür etti. Pak, "Her yıl olduğu gibi bu yıl yine belediyemizin organizasyonunda Kurtuluş Kupası turnuvasını yaptık. Her yıl bu turnuvanın çıtası daha da yükseliyor. Kalite her geçen yıl daha da artıyor. Sayın başkanın satranca bakışı her geçen gün daha da arttığını memnuniyetle görüyoruz. Kendisine Osmaniye Satranç İl Temsilciliği adına çok teşekkür ederiz" dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise, turnuvaya katılan herkesi tebrik etti. Kara, "Satranç sporunun ilimizde daha da gelişmesi için bazı projelerimiz var. Önümüzdeki süre içerisinde bu konuda önemli bir çalışmaya imza atmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement