"Kuru, hassas ve atopik ciltlere, duşta başlayan 24 saatlik konfor!" - Son Dakika
Güncel

"Kuru, hassas ve atopik ciltlere, duşta başlayan 24 saatlik konfor!"

Biyolojiden güç alan lider dermatoloji markası Bioderma, yeni nemlendirici ve temizleyici duş yağı Atoderm Shower Oil ile kuru, çok kuru ve atopik ciltlerin su dengesini düzenleyerek, cildi onarıyor.

22.02.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atoderm Shower Oil, konfor ve bakım gerektiren tüm kuru cilt türlerine bakım yaparak, cilde bakım terapisi sunuyor.

Bioderma, kuru, çok kuru ve atopik ciltlerde oluşan nemsizliği yeni ürünü Atoderm Shower Oil ile duştan başlayarak dengeliyor ve ciltteki hasarları onarıyor. Hindistan cevizi ve ayçiçeği özleriyle cilde terapi yaparken Vitamin PP ile cildi yüksek oranda nemlendiren Atoderm Shower Oil, adeta bir "bodyguard" gibi cildin üzerinde koruyucu bir film oluşturuyor.

Ultra besleyici, tahriş ve kaşıntıyı önleyen özelliğiyle kuru, çok kuru ve atopik ciltlerin en büyük ihtiyacını karşılayan Bioderma Atoderm Shower Oil, hem nemlendirici hem de temizleyici formülüyle cildin en yakın "bodyguard"ı oluyor.

Konfor ve bakım gerektiren tüm kuru ciltlerin kullanabileceği Atoderm Shower Oil, 24 saat boyunca nemlilik sağlayan eşsiz formülündeki sırrı ile cildinize terapi keyfi yaşatıyor. Atoderm Shower Oil'in cildin korunması için geliştirilen patentli formülü ile cilt 24 saat boyunca besleniyor ve yatıştırılıyor.

Potansiyel 26 alerjeni içermeyen özel parfümü, parfümsüz ürünler kullanmak durumunda kalan atopik ciltler için bir bakım ritüeli yaratıyor. Suyla temas ettiğinde çıkardığı köpüklerle cildinizi mutlu eden Atoderm Shower Oil, yağlı bir doku bırakmadan durulanarak, hafif kokusuyla keyfinizi artırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kuru, hassas ve atopik ciltlere, duşta başlayan 24 saatlik konfor!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement