Kurultay Divan Başkanı Öymen (1): "Bir Bilgisayar Kazası Oldu" - Son Dakika
Güncel

Kurultay Divan Başkanı Öymen (1): "Bir Bilgisayar Kazası Oldu"

Kurultay Divan Başkanı Öymen (1): "Bir Bilgisayar Kazası Oldu"

CHP'nin 34.Olağan Kurultayının ardından PM seçimlerindeki birleştirme tutanağında tespit edilen hata, açıklanan sonuçlarla ilgili de tartışma yarattı.

19.07.2012 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin 34. Olağan Kurultayının ardından PM seçimlerindeki birleştirme tutanağında tespit edilen hata, açıklanan sonuçlarla ilgili de tartışma yarattı.

Kurultay Divan Başkanı Altan Öymen CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, PM seçimlerinin iptal edilip yeniden yapılacağı iddialarının aslı olmadığını belirtti. Öymen, dün akşam geç saatlerde Çankaya İlçe Seçim Kurulu'nun sonuçları derlerken, bilgisayarla toplama sırasında bir hata olduğunu kendilerine telefonla bildirdiklerini, sabah ise İlçe Seçim Kurulu'nun kararının kendilerine ulaştığını kaydetti. Öymen, "Dediler ki, "bir bilgisayar kazası' oldu" derken, bilgisayarlar arasında birleştirme yapılırken bir hata olduğunun kendilerine bildirildiğini kaydetti. Öymen kararın kendilerine bu sabah 8.30'ta alınıp bildirildiğini de ifade etti. Tutanakların düzeltilip yeniden gönderildiğini belirten Öymen, "Dünkü bize gönderdiklerinde ufak tefek değişiklikler olduğu anlaşılıyor. Dün akşam ifade ilan edilenden ana hatları itibariyle bir değişiklik yok. Bazı oylar 40 yazılırken, 4 olmuş. Ne bir yeniden oylama durumu var, ne de başka bir husus var" dedi. (ANKA/DEVAM)

(GO/ORH) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kurultay Divan Başkanı Öymen (1): 'Bir Bilgisayar Kazası Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement