Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika
Spor

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

Ardahan’ın Çıldır İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sportif etkinlikler kapsamında ortaklaşa düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi.

27.01.2018 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'ın Çıldır İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sportif etkinlikler kapsamında ortaklaşa düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi.

Çıldır Lisesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen ve 8 takımın katıldığı voleybol turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve İlçe Müftülüğü voleybol takımları arasında oynanan final müsabakasında 3-1'lik setle müsabakadan galip ayrılan 2. Hudut Tabur Komutanlığı voleybol takımı turnuvada birinci oldu. Turnuvada İlçe Müftülüğü ikinci, Eşme pınar Köyü ise üçüncü oldu.

Oynanan final müsabakasının ardından turnuvada birinci olan 2. Hudut Tabur Komutanlığına kupasını İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, ikinci olan İlçe Müftülüğü'ne kupasını Tabur Komutanı Yarbay Köksal Ziya Tunalı, üçüncü olan Eşme pınar Köyü voleybol takımına kupasını Belediye Başkanı vekili Kadir Korkmaz takdim etti.

Kupa takdiminin ardında Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, asıl amaçlarının ödül dağıtmaktan çok kurumlar arası dayanışmanın sağlanması olduğunu belirterek, katılım sağlayan tüm kurumlara ve personellerine teşekkür etti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement