Kurumlar Bisiklet Park Alanlarına Kavuşuyor - Son Dakika
Yaşam

Kurumlar Bisiklet Park Alanlarına Kavuşuyor

Kurumlar Bisiklet Park Alanlarına Kavuşuyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün atölye birimleri tarafından; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayeleriyle başlatılan ’Sıfır Atık Projesi’ kapsamında kurumlara bisiklet park alanları kazandırılmaya devam ediliyor.

26.07.2018 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün atölye birimleri tarafından; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayeleriyle başlatılan 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında kurumlara bisiklet park alanları kazandırılmaya devam ediliyor.

Bilecik Belediyesi ayrıca Sağlıklı Kentler Birliği üyeliği kapsamında başlatmış olduğu "Yeşil Bisiklet" ve "Haydi Çocuklar Bisiklet ile Okula" projeleri kapsamında bisikletin kullanımının artırılarak hem karbon salınımının azaltılması hem de doğayı ve çevreyi korunması amaçlanıyor. Bisiklet parkları projesinin tüm kurumlara uygulanması hedeflenirken ilerleyen dönemlerde de bisiklet parkurlarının ve yollarının da standartlara uygun olarak hazırlanması ve vatandaşların buna uyum sağlaması hedefleniyor. Böylece hem trafiğin azalması hem de sağlıklı bireylerin oluşmasına katkı sağlanırken iklim değişikliğine karşı da farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor. Yapılan bu projenin diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olması için çalışmalar sürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kurumlar Bisiklet Park Alanlarına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement