Kurumsalhaberler.com Pr Ajanslarına Özel Çözümler Sunacak - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kurumsalhaberler.com Pr Ajanslarına Özel Çözümler Sunacak

Kurumsalhaberler.com Pr Ajanslarına Özel Çözümler Sunacak

Markalara özel online basın odası ve online görünürlük hizmetleri sunan kurumsalhaberler.com ajanslara özel çözümler sunmaya başladı.

08.07.2013 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Markalara özel online basın odası ve online görünürlük hizmetleri sunan kurumsalhaberler.com ajanslara özel çözümler sunmaya başladı.

Başta Halkla İlişkiler ajansları olmak üzere basın bülteni hazırlama ve arama motoru optimizasyonu hizmetleri sunan tüm ajansların faydalanacağı hizmetlerin başında Ajans Sayfası, Basın Bülteni Optimizasyonu ve Web Sitesi Güncelleme gibi ajanslara özel hizmetler yer alıyor.

Kurumsalhaberler.com yönetici ortağı Aslı Özyağmur Buyurgan yaptığı açıklamada yeni hizmetleri sayesinde ajansları çok önemli bir iş yükünden kurtarmalarının yanı sıra müşterilerinin basın bültenlerinin internette daha fazla görünür ve okunur hale gelmesine katkı sağladıklarına dikkat çekerek PR Ajanslarının interneti çok daha etkin kullanmalarını sağlamayı hedeflendiklerini söyledi.

PR Ajanslarına özel hizmetler

Kurumsalhaberler.com'un ajanslara yönelik oluşturduğu ajans sayfası hizmeti sayesinde Kurumsalhaberler.com/a/ajans web adresinde ajansa özel tasarlanmış bir sayfa oluşturuluyor. Ajansın müşteriler, çalışanları, hizmetleri, etkinlik takvimi, tanıtım ve iletişim bilgilerine ajans sayfasından ulaşılıyor.

Ajans tarafından gönderilen müşterilere ait basın bültenleri ve görselleri Kurumsalhaberler.com'un deneyimli SEO ( Arama Motoru Optimizasyonu ) ekibi tarafından optimize edildikten sonra yayınlanıyor. Yayınlanan basın bültenleri hem ajans sayfasında hem de ajansın müşterisine ait marka sayfasında yer alıyor.

Verilen hizmet kapsamında yapılan tüm çalışmaların ajansın kendine ait web sitesinde de güncellenmesi sağlanabiliyor.

PR Ajansına sunulan hizmetler arasında; Müşterilere ait basın bültenlerinin ve görsellerin optimize edilerek yayına alınması, ajans sayfasının tasarım ve içeriğinin güncellenmesi, ajansın kendine ait web sitesindeki içeriklerin güncellenmesi, ajansın kendi web sitesinin hazırlanması, ajans rehberine kayıt yer alıyor.

PR Ajansına özel hazırlanan Ajans Sayfası özellikleri

• http://www.kurumsalhaberler.com/a/ajans şeklinde ajansa özel tasarımlı web sayfası

• Ajans müşterilerine ait bilgilerin yer aldığı sayfa

• Ajansın hizmetleri, çalışanları ve tanıtım bilgilerinin yer aldığı sayfalar

• Basın toplantısı, konferans, fuar gibi müşterilere ait etkinliklerin yer aldığı etkinlik takvimi

• Tüm müşterilerin basın bültenlerinin yayınlandığı sayfa

• Ajansın kendi gelişmelerini duyurabildiği bizden haberler sayfası

• İletişim sayfası

Kurumsalhaberler.com'un ajanslara özel hizmetleri hakkında bilgi almak için http://www.kurumsalhaberler.com/kh/ajans-uyeligi adresini ziyaret edebilir veya 0216 651 22 30 no'lu telefondan kurumsal müşteri temsilcileri ile irtibata geçebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kurumsalhaberler.com Pr Ajanslarına Özel Çözümler Sunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement