Kurutulan Kırmızı Biber ile Yapılan Türk Bayrağı Havadan Görüntülendi - Son Dakika
Genel

Kurutulan Kırmızı Biber ile Yapılan Türk Bayrağı Havadan Görüntülendi

Kurutulan kırmızı biber ile yapılan Türk Bayrağı havadan görüntülendi Tarlada kurutulan kırmızı biber ile yapılan Türk Bayrağı görsel şölene dönüştüADIYAMAN - Adıyaman'da tarlada kurutulan kırmızı biber ile yapılan Türk Bayrağı, drone görüntülenince görsel bir şölene dönüştü.

24.10.2017 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurutulan kırmızı biber ile yapılan Türk Bayrağı havadan görüntülendi

Tarlada kurutulan kırmızı biber ile yapılan Türk Bayrağı görsel şölene dönüştü

ADIYAMAN - Adıyaman'da tarlada kurutulan kırmızı biber ile yapılan Türk Bayrağı, drone görüntülenince görsel bir şölene dönüştü.

Adıyaman merkez Büyükkavaklı köyünde Mustafa Gözel isimli çiftçi, tarlada kurutulan kırmızı biberlerle görsel şölen hazırladı. Onlarca dönüm tarladan toplanan kırmızı biberler tarlaya serilen beyaz bezler üzerinde kurutulmaya bırakıldı.

Mustafa Gözel tarlasında kurutulan kırmızı biberlerden Türk Bayrağı yaparak 'Adıyaman' yazdı. Mustafa Gözel'in kırmızı biberden yaptığı Türk Bayrağı drone ile görüntülenince muhteşem bir görüntü ortaya çıktı. Biber tarlasında görsel bir şölen ortaya çıktı.

Mustafa Gözel, Türkiye'de herkesin Türk Bayrağı altında yaşadığını ve Türk Bayrağını sevdiğini dile getirerek, "Bizler Kürt kökenli bir vatandaş olarak Türkiye'de Türk Bayrağının altında yaşıyoruz. Bizler Türk Bayrağını seviyoruz, Türkiye'mizi seviyoruz. Biber tarlamız da Türk Bayrağımızı severek ve zevkle yaptım. Bizler Türkiye sevdalısıyız. Hiçbir zaman bizler Türkiye'ye zarar gelmesini istemeyiz. Türkiye'mizi her şeyden önce tutarız. Hiç kimsenin gücü bir ve beraber olduğumuz sürece bize kimsenin gücü yetmez. Bizde iman gücü var. Bizde bu iman gücü olduğu sürece kimsenin bize gücü yetmez. Türk Bayrağımızı göğsümüz gere gere yapıyoruz. Kürt kökenli vatandaş olarak Türk'üz ve Türk Bayrağının altında yaşıyoruz. Biz herhangi bir ayrım falan yapmıyoruz. Arap, Laz, Kürt ayrımı yapmadan hepimiz kardeşiz" dedi.

Muhittin Yılmaz isimli şahıs ise, "Bu bayrağı biberin üstünde yaptık. Bayrak sevdalısıyız, Türkiye sevdalısıyız. Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, askerimizi çok seviyoruz. Hep biriz hep beraberiz. Kürdü, Alevi, Sünni bizim için hiç fak etmez. Hep Türkiye'nin bayrağı altında yaşıyoruz. Bu bayrağı severek ve canı gönülden yapıyoruz" dedi.

Kurutulan Kırmızı Biber ile Yapılan Türk Bayrağı Havadan Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kurutulan Kırmızı Biber ile Yapılan Türk Bayrağı Havadan Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement