Kuşadası AK Parti'den Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Politika

Kuşadası AK Parti'den Tanışma Toplantısı

Kuşadası AK Parti\'den Tanışma Toplantısı

AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı tarafından yönetim kurulu üyeleri ve basının kaynaşması amacıyla toplantı düzenlendi.

11.03.2018 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı tarafından yönetim kurulu üyeleri ve basının kaynaşması amacıyla toplantı düzenlendi. Kahvaltılı toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

28 Ocak tarihinde yapılan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Mustafa Gökçe ve yönetim kurulu Kuşadası basını ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ilçe yönetim kurulu üyeleri dışında Kadın Kolları Başkanı Arzu Candır Bayraktar ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gömek de katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe yaptığı açıklamada; iktidar partisinin temsilcileri olarak Kuşadası için kamu yararı güden her konuda her kuruma destek olduklarını, amaçlarının siyaset yapmadan Kuşadası halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. İktidar partisinin ilçe yönetimi olarak öncelikli amaçlarının Kuşadası ile Ankara arasında köprü kurmak olduğunu anlatan Mustafa Gökçe, Kuşadası'nın devlet yatırımlarından maksimum yatırımı alması, halkın acil sorunlarına çözüm bulunması için çaba harcayacaklarını ifade etti.

AK Parti'nin Kuşadası Belediye Meclisinde beş kişi ile temsil edildiğini hatırlatan Mustafa Gökçe sözlerine şöyle devam etti, "Bizim hedefimiz hiçbir zaman bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir. 2014 yılında seçilen meclis üyelerimiz bugüne kadar her komisyonda, her meclis oturumunda Kuşadası halkının yararına yapılan her çalışmada muhalefet etmeden belediye yönetimine destek vermiş, halk için yapılan doğru icraatları her şartta desteklemiştir. Bundan böyle de CHP'li arkadaşlarımız tarafından yönetilen belediyede kamu yararı taşıyan her çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz. Ancak buradan muhalefet etmeyeceğiz anlamı asla çıkmasın. Tabii ki yanlış yapılanları söylemekten, halkın çıkarlarını korumaktan da asla geri kalmayacağız" dedi.

2003 yılından bu yana AK Parti'de siyaset yaptığını kaydeden Gökçe, "Bizden önce bu görevde bulunan arkadaşlarımıza ve devletimizin elinin Kuşadası'na değmesine sebep olan, kentimizin ihtiyaçlarını gerekli kurumlarla kurduğu ilişkilerle gerçekleştiren eski yöneticilerimize ilçe başkanı olarak teşekkür etmek istiyorum. Bugün Adnan Menderes Üniversitesi'nin Kuşadası'ndaki fakülteleri ile binlerce öğrencimiz eğitim alırken, Kuşadası'na hizmet eden 500 kişilik Kız öğrenci yurdumuz, 250 kişilik erkek öğrenci yurdumuz ile Kuşadası üniversite öğrencileri için yaşam koşulları açısından farklı bir kent olmuştur. Yapımı süren 100 kişilik kapalı spor salonumuzda inşaatın son aşamasına geldi, sanırım bu yıl içerisinde hizmete girmesi ile ilçemiz gençliği Kuşadası'nda yaşam ayrıcalığını görecektir. Yine geçen yıl hizmete giren 166 yataklı devlet hastanemiz Kuşadası'na yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Burada belirtmek isterim ki; daha önce C kategorisinde olan hastanemiz kısa süre içerisinde B kategorisine geçerek toplum ruh sağlığı merkezi ve AMATEM merkezine kavuşacaktır. Bazı branşlarda eksik uzman kadromuz vardı, bu eksikliklerimiz için de gerekli birimlere müracaatlarımız yapılmış olup eksikliklerimiz de en kısa zamanda giderilecektir. Bazı kesimlerin şehri ortadan ikiye böldüğünü iddia ettiği köprülü kavşaklarımız trafiği en aza indirmiş, İkiçeşmelik, garaj ve Davutlar kavşaklarında mevcut köprüler trafik akışını büyük ölçüde rahatlatmıştır. Yazın yoğunlukta dahi trafikte yaşanmayan sıkıntılar bu yatırımın doğruluğunu ispatlar durumdadır" dedi.

AK Parti olarak Kuşadası'nın eksik olan her yatırımını kent halkı ile buluşturmak istediklerinin altını çizen Gökçe, bu doğrultuda vergi dairesi, adliye, yeni emniyet müdürlüğü binalarının bunlara örnek olduğunu söyledi. Yeni proje olarak Kuşadası'na yakışır bir hükümet binası kazandırmak istediklerini anlatan Gökçe,"Yine SGK şubesinin açılması ile işyeri esnafımızın yükü hafiflemiş, Aydın'a gitmekten kurtulmuştur. Dün aldığım yeni bilgiyi de sizlerle paylaşalım; İŞKUR Kuşadası İlçe Müdürlüğü girişimlerimiz sonucu önümüzdeki hafta hizmete girecektir. Ayrıca en kısa sürede Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünün de Kuşadamızda açılması için çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kuşadası AK Parti'den Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi
    15:37 Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

    Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su başkanlığında, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin düzenlenen toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven içinde tamamlanması için alınması gereken tedbirler gözden geçirildi. Toplantıya, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

  • Meral Akşener Gölbaşı'nda esnafı ziyaret ederek oy istedi
    15:37 Meral Akşener Gölbaşı'nda esnafı ziyaret ederek oy istedi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölbaşı'nda esnafı ziyaret ederek, partisinin belediye başkan adayları için oy istedi.

  • Çerkeş'te AK Parti Mitingi Gerçekleştirildi
    15:35 Çerkeş'te AK Parti Mitingi Gerçekleştirildi

    Çerkeş Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Sopacı, Çerkeş ilçesinde düzenlenen AK Parti mitinginde konuşma yaptı. Sopacı, seçim çalışmalarını son güne kadar sürdüreceklerini ve Çerkeş'e hizmetkar olmak istediklerini belirtti. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan ve eski AK Parti Milletvekili Salim Çivitcioğlu da konuşma yaptı.

  • Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gençlerle Buluştu
    15:35 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gençlerle Buluştu

    Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi'nde gençlerle bir araya geldi ve merak edilen soruları yanıtladı. Şahin, gençlerin kültür, eğitim, spor ve yaşam konularındaki sorularını cevapladı.

  • Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi
    15:33 Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Gölbaşı ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener, belediye başkan adaylarıyla birlikte esnafları ziyaret edip sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Akşener, yeni bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, adayların projelerini yarıştırması gerektiğini söyledi. Ziyaretlerin ardından Akşener, bir tuhafiye dükkanından başörtüsü satın aldı ve ilçeden ayrıldı.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti
    15:31 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yönter, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı lehine oy kullanılmasını vurgulayarak, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi ve Belçika'da gerçekleştirilen saldırılara değindi.

  • Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı
    15:30 Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı

    Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri kapsamında MHP Kula İlçe Teşkilatı tarafından memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

  • Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti
    15:27 Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti

    Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e düzenledikleri etkinlikler için araç desteği için teşekkür etti. Kököz, Başkan Çelik'i doğa yürüyüşlerinde görmeyi beklediklerini söyledi.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'
    15:25 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'da yaptığı konuşmada, AK Parti belediyeciliğinin gerçek belediyecilik olduğunu belirterek, Kastamonu'nun tüm ilçelerinin doğal gaza kavuşması için süreci takip edeceğini söyledi. Yumaklı, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını ve Kastamonu'nun 19 ilçesinin ve merkez ilçenin AK Parti adayları tarafından kazanılmasının önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Yumaklı hükümetin vatandaşın duasına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, duaların en büyük destek olduğunu belirtti.

  • Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı
    15:23 Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı

    Edirne Belediyesi ile Edirne Pazarcılar Odası arasında kentteki pazar yerlerinin işletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni protokolün hazırlandığını ve tüm sebze meyve pazarlarının düzeninden odanın sorumlu olacağını belirtti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Gürkan, açılışı geciken Cumartesi Pazarı hakkında da bilgi verdi. Edirne Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Gürkan'a teşekkür etti. Ayrıca, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleceğin Yazarları Projesi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Advertisement