Kuşadası, kış sezonuna hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kuşadası, kış sezonuna hazırlanıyor

Kuşadası Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde kentin farklı noktalarında yürüttüğü yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

16.09.2020 00:59  Güncelleme: 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde kentin farklı noktalarında yürüttüğü yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kuşadası'nda hizmetin ulaşmadığı tek bir sokak kalmayacağını belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Türkmen, Değirmendere, Yavansu, Davutlar, Güzelçamlı ve Soğucak mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelindi" dedi.

Türkiye'nin turizm başkenti Kuşadası'nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi arasındaki uyumlu çalışma ve iş birliği ilçeye her alanda hizmet olarak dönmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü (FİM) ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürdüğü yol yapım, onarım, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından turistik tesislerin yoğunlukla bulunduğu Yavansu Mahallesi'ne toplam 26 bin metre kare kilit parke taşı döşendi. FİM ekipleri ayrıca Kuşadası'nın en büyük mahallesi olan Davutlar'da 15 bin metre kare, Güzelçamlı'da ise 3 bin 600 metre kare alanda kilit parke taşı çalışması yürüttü. Şu ana kadar 40 bin metre kare alana ise sathi kaplama yapılan Güzelçamlı Mahallesi'nde bu rakamın yılsonuna kadar 110 bin metre kareye çıkarılması hedefleniyor.

Soğucak Mahallesi'nde 10 bin metre karelik bir alanda sathi kaplama çalışması yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere Mahallesi Yavansu Yolu Sokak'taki 6 bin metre karelik alanı sıcak asfaltla kaplama işlemine başladı. Yine Değirmendere Mahallesi Aldaş Gediği mevkiine de Eylül ayı içerisinde 72 bin metre kare sıcak asfalt dökülecek. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin Türkmen Mahallesi Denizel Sokak'ta su hattı borularını yenilemesinin ardından başlatılan 2 bin 500 metre karelik sıcak asfalt serimi de en kısa zamanda bitirilecek.

Kuşadası'nda hizmetin ulaşmadığı tek bir sokak kalmayacağını belirten Belediye Başkanı Ömer Günel "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Türkmen, Yavansu, Davutlar, Güzelçamlı ve Soğucak mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelindi. Kış mevsimi öncesinde kentimizdeki bütün yolları elden geçirip yenileyeceğiz. Bize bu süreçte her zaman destek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşadası, kış sezonuna hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırçuval Otel Davası: 21 Kişiye Mezar Olan Otel İle İlgili İddianame Kabul Edildi
    12:52 Kırçuval Otel Davası: 21 Kişiye Mezar Olan Otel İle İlgili İddianame Kabul Edildi

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'da 21 kişiye mezar olan Kırçuval Otel ile ilgili savcılığın hazırladığı iddianame mahkemece kabul edildi. 11 sanığın 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan yargılanmasına başlanacak.

  • Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak
    12:52 Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak

    Türkiye Kick Boks Federasyonu, siyah kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. dan sınavlarını Elazığ'da düzenleyecek. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavlara yerel ve ulusal düzeyde birçok sporcu ve antrenörün katılımı bekleniyor. Elazığ GSİM Çok Amaçlı Spor Salonu, organizasyona ev sahipliği yapacak.

  • Kocasinan'a yeni cazibe merkezi
    12:52 Kocasinan'a yeni cazibe merkezi

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan yol çalışması, Kent Park Projesi ve çevre düzenlemesiyle Mithatpaşa'nın yeni cazibe merkezi olacağını belirtti.

  • Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı
    12:50 Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

    Adıyaman merkezinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı bisiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı
    12:50 Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı

    Kadıköy'de kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan bir şahıs, 8 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine yakın olan bir taksici tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor
    12:50 Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, yeni dönem için kendisine tebrik ziyareti yapan kurum yetkililerini ve vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor. Ünlü, ziyaretler kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı SG Yarbay Akın Coşkunlar, Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, DTO Marmaris Meclis Başkanı Esat Onur Tugay ve Marmaris Kent Konseyi Başkanı Ufuk Beytekin ile yöneticilerini ağırladı.

  • Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı
    12:49 Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen nişan töreninde silahla havaya ateş eden M.G., B.K. ve R.A. isimli 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan ve tabancalarına el konulan şüpheliler, idari para cezası verildikten sonra serbest bırakıldı.

  • Torbalı Öğretmenler Korosu Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü İçin Konser Verdi
    12:49 Torbalı Öğretmenler Korosu Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü İçin Konser Verdi

    Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenlerin oluşturduğu 'Torbalı Öğretmenler Korosu', Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle konser verdi. Torbalı Belediye Kültür Merkezi'ndeki konserde koro şefi Ayşe Demir Çavga, orkestra şefleri Hüseyin Dereli ve Seçkin Al yönetiminde sahne alan solistler ve koristler, sevilen türküleri seslendirdi. Kaymakam Ercan Öter, Belediye Başkanı Övünç Demir, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da konsere katıldı.

  • CHP'de Burcu Köksal'ın yerine Murat Emir Grup Başkanvekili seçildi
    12:49 CHP'de Burcu Köksal'ın yerine Murat Emir Grup Başkanvekili seçildi

    CHP'de Burcu Köksal'ın Afyon Belediye Başkanı seçilmesiyle boşalan Grup Başkanvekilliğine Ankara Milletvekili Murat Emir seçildi. Ankara Milletvekili Murat Emir, yapılan seçimde 66 milletvekilinin oyunu alarak grup başkanvekili oldu.

  • Unilever, Magnum bademli dondurmalarını geri çağırdı
    12:48 Unilever, Magnum bademli dondurmalarını geri çağırdı

    Unilever, İngiltere ve İrlanda'da satılan Magnum bademli dondurmalarını plastik ve metal varlığı nedeniyle geri çağırdı. Ürünlerin yemek için güvensiz olduğu belirtilirken, perakende mağazalarda satış noktası bildirimleri yapılacak ve müşterilere ürünün neden geri çağrıldığı ve ne yapmaları gerektiği anlatılacak.


Advertisement