Kuşadası'na Yeni Tanıtım Filmi - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'na Yeni Tanıtım Filmi

KUŞADASI Ticaret Odası'nca (KUTO) hazırlanan kentin yeni tanıtım filmi, Kuşadası Güvercin Facebook sayfasında yayına girdi.

05.12.2017 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KUŞADASI Ticaret Odası'nca (KUTO) hazırlanan kentin yeni tanıtım filmi, Kuşadası Güvercin Facebook sayfasında yayına girdi.

KUTO'nun hazırladığı yeni 'Kuşadası Tanıtım filmi' beğenildi. Yeni film, bugüne kadar KUTO'ya ait Kuşadası Güvercin isimli Facebook sayfasında yayınlanan ve tanıtıma yönelik 30 farklı konudaki filmlerin birleşiminden oluştu. Takipçi sayısı 720 bin olan sayfada kentin denizinden muhteşem doğasına, limanından marinasına, tarihinden kültürüne, yakın çevresinden aktivitelere, kafelerinden restoranlara ve eğlence hayatına kadar Kuşadası anlatıldı. Video, yayınlandığı ilk 24 saat içinde 230 bin kişiye erişerek binlerce kez görüntülendi.

FİLMLER KULLANIMA AÇIK

2005 ve 2015'den sonra 2017 yılında Kuşadası'nı anlatan üçüncü genel tanıtım filmini hazırlatarak yayınladıklarını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, yerli ve yabancı milyonlarca kişiye Kuşadası'nın sosyal medya üzerinden tanıtımını yaptıklarını belirtti. 2016 yılı başından itibaren hazırlatılan 30 farklı konudaki tematik tanıtım filmlerinin bir bütünü olarak 2017 Kuşadası Tanıtım filminin ortaya çıktığını söyledi. Akdoğan, Tanıtım filmleri bu kadarla da kalmayacak, farklı konularla devam edecek. Hazırlanan filmlerimizin tamamı üyelerimizin kullanımına açıktır dedi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'na Yeni Tanıtım Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement