Kuşadası'nda Yamaç Paraşütü Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Yamaç Paraşütü Hazırlıkları

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde turizmi çeşitlendirme amacıyla yamaç paraşütü deneme uçuşları yapıldı.

19.03.2018 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde turizmi çeşitlendirme amacıyla yamaç paraşütü deneme uçuşları yapıldı.

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ticaret Odası desteğiyle Güzelçamlı Delibaş Dağından deneme uçuşları gerçekleştiren Türk Hava Kurumu pilotları, bölgenin uçuş için uygun olduğu görüşüne vardı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada yamaç paraşütünün turizm çeşitliliği açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Türk Hava Kurumu Kuşadası Şubesi ve Kuşadası Sivil Havacılık Kulübü'nün bu konuda destek verdiğini kaydeden Akdoğan, Kuşadası'na artı değer katacak her türlü oluşumun yanında olacaklarını söyledi.

Yamaç paraşütünün Kuşadası bölgesinin güzelliklerini tanımada ve tanıtmada büyük rol oynayacağını belirten Akdoğan, şöyle konuştu:

"Takipçi sayısı milyona yaklaşan 'Kuşadası Güvercin' isimli sosyal medya sayfalarından, yamaç paraşütü deneme uçuşlarında yaşanan güzellikleri anlatan bir de video hazırlatarak yayınladık. Sadece yamaç paraşütü yapmak için de ilçemize turist geleceğine inanıyoruz. Onun için tanıtımını şimdiden yapmaya başladık. Umarım tüm prosedürler en kısa zamanda tamamlanır ve yamaç paraşütü ilçemizde aktif hale gelerek, yaklaşan sezona yetişir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Yamaç Paraşütü Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement