Kuşadası'nın Yeni 5 Yıldızlı Oteli Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nın Yeni 5 Yıldızlı Oteli Törenle Açıldı

Kuşadası\'nın Yeni 5 Yıldızlı Oteli Törenle Açıldı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi Boyalık Mevkii'nde 5 yıldızlı Amara Sealight Elite Otel görkemli bir törenle turizmin hizmetine girdi.

20.05.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası İlçesi Boyalık Mevkii'nde 5 yıldızlı Amara Sealight Elite Otel görkemli bir törenle turizmin hizmetine girdi.

Kuşadası'nda 10 yıl önce Sealight Otel ile turizme giren Hüsnü Uçar'ın ikinci oteli Amara Sealight Elite Oteli'nin açılışına Kültür ve Turizm eski bakanlarından Atilla Koç, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, CHP'li Belediye Başkanı Özer Kayalı ile yerli ve yabancı turizmciler katıldı. Amara Sealight Elite Genel Müdürü Turhan Kesim, standartları yükselterek misafir çeşitliliğini arttırmak istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası'nın turizmde bazı nedenlerle geride kaldığını belirterek " Türkiye'de 1960'lı yıllarda turizm denince akla sadece Kuşadası ve İstanbul gelirdi. Kuşadası'ndan sonra turizmle tanışan Antalya, Bodrum, Marmaris, Çeşme zamanla öne geçti. Son yıllarda yapılan ileri düzeydeki tesislerle Kuşadası yine liderliğe, öncü rolüne geri dönüyor" diye konuştu.

Kaymakam Muammer Aksoy Kuşadası'na yapılan her yatırımın dünya ölçeğinde olması gerektiğini söylerken eski Bakan Atilla Koç ise yeni yatırımların kongre ve sağlık turizmiyle entegre edilmesini önerdi. Açılışın ardından Kerem Görsev trio ile Amerikalı sanatçı Ernie Watts davetlilere bir konser vardi.

Dünyanın en önemli otel zincirlerinden Amara markasıyla hizmet verecek olan Amara Sealight Elite Otel bünyesinde 2 kral, 24 süit, 46 metrekarelik standart 380 oda bulunuyor. Otelde açık ve kapalı havuz, 10 ayrı alakart restoran, bir büyük genel restoran, 2000 metrekarelik alanda Spa merkezi de yer alıyor. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nın Yeni 5 Yıldızlı Oteli Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement