Kuşak ve Yol Marka Expo 2017 - Son Dakika
Güncel

Kuşak ve Yol Marka Expo 2017

Çin'in Şanghay kentinde yapılan "Kuşak ve Yol Marka Expo 2017" programı çerçevesinde, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 26 ülke, ürünlerini Çin pazarına tanıtıyor.

08.12.2017 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Şanghay kentinde yapılan "Kuşak ve Yol Marka Expo 2017" programı çerçevesinde, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 26 ülke, ürünlerini Çin pazarına tanıtıyor.

Ülkenin ekonomi ve finans lokomotifi Şanghay'da bulunan Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki bugün başlayan etkinlikte Türkiye, Avustralya, Hırvatistan, Küba, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Yunanistan, Macaristan, Endonezya, İran, Japonya, Kazakistan, Litvanya, Marityus, Hollanda, Nepal, Pakistan, Filipinler, Polonya, Rusya, Güney Afrika, Güney Kore, Sri Lanka ve Tayland'ın yanı sıra ev sahibi Çin'den tüketim ürünleri tanıtılıyor.

Türkiye'den İzmir Ticaret Odası'nın (İZTO) katıldığı organizasyonda tarihi İpek Yolu'na yeniden hayat vermeyi amaçlayan "Kuşak ve Yol" projesi kapsamında ülkeler, hem Çin pazarını mercek altına alıyor, hem de aralarındaki iletişimi artırarak karşılıklı tecrübelerini paylaşıyor.

Ülke temsilcileri, 10 bin metrekarelik alanda kurulan standlarda tekstilden gıdaya, eğitimden sağlığa, turizmden sanata çeşitli alanlarda kendi ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

"Daha iyi bir yaşam ve ötesi" temalı Expo'da 160'dan fazla firma ve organizasyon yer alırken, özellike helal gıda, giyim ve zeytinyağı gibi ürünlere yoğun ilgi gösteriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuşak ve Yol Marka Expo 2017 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement