Kuşburnu Ararken Kayboldu, Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kuşburnu Ararken Kayboldu, Cesedi Bulundu

Kuşburnu Ararken Kayboldu, Cesedi Bulundu

ÇANKIRI'nın Şabanözü İlçesi Uzun Çakıl mevkiinde kuşburnu ararken kaybolan 56 yaşındaki Yaşar Gider'in, AFAD ekipleri tarafından cesedi bulundu.

29.09.2017 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANKIRI'nın Şabanözü İlçesi Uzun Çakıl mevkiinde kuşburnu ararken kaybolan 56 yaşındaki Yaşar Gider'in, AFAD ekipleri tarafından cesedi bulundu. Gider'in kayalık arazide dengesini kaybederek düştüğü ve başını kayalara çarparak öldüğü belirtildi.

Dün akşam saatlerinde özel otomobilleri ile Çankırı'dan Ankara gitmek üzere eşi Halime Gider ile birlikte yola çıkan Yaşar Gider, Karaören mahallesi Uzun Çakıl mevkiinde aracını durdurdu ve arazide kuşburnu toplamaya başladı. Bir süre sonra gözden kaybolan Yaşar Gider dönmeyince eşi Halime Gider durumu Jandarmaya bildirdi. Ankara ve Çankırı AFAD ekiplerinin de gece boyu aramaları sonuç vermedi.

Bugün sabah saat 10.30 sıralarında AFAD ekipleri Yaşar Gider'in cesedini Bulduk Köyü yakınlarında buldu. İlk belirlemelere göre Yaşar Gider'in kayalık arazide dengesini kaybederek düştüğü ve başını kayalara çarparak öldüğü belirtildi.

- Çankırı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşburnu Ararken Kayboldu, Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement