Küstüm çiçeğinin yaprağından yiyen çocuk zehirlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Küstüm çiçeğinin yaprağından yiyen çocuk zehirlendi

Küstüm çiçeğinin yaprağından yiyen çocuk zehirlendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde küstüm çiçeğinin yaprağını yiyen bebek zehirlendi.

18.09.2019 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde küstüm çiçeğinin yaprağını yiyen bebek zehirlendi.

Olay Yeniceköy'de meydana geldi. Evde oyun oynayan 1 yaşındaki Betül Hifa Eren, iddiaya göre evde bulunan küstüm çiçeğinin yaprağından yedi. Fenalaşan minik Betül ailesi tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada zehirlendiği belirlenen küçük Betül, tedavisinin ardından ambulansla Bursa'ya sevk edildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küstüm çiçeğinin yaprağından yiyen çocuk zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar
    17:38 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar

    Fatih'te bulunan İSPARK'a motosikletle gelen 2 şüpheli, bir şahsı bacağından silahla vurarak 110 bin dolarını çaldı. Dehşete düşüren hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı
    17:36 Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçime sayılı günler kala saha gezilerini sıklaştırdı. Tosun, emlak vergileri ve imar sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

  • Gölcük'te Husumetli Tarafından Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti
    17:35 Gölcük'te Husumetli Tarafından Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çay ocağında oturduğu esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonucunda ağır yaralanan kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı
    17:34 Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde hırsızlık yapan şahıs, 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri tarafından Kılıçaslan köyünde yakalanan şüpheli tutuklandı.

  • Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı
    17:34 Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayarak kaçan şüpheli bir şahıs hafriyat kamyonunun altına saklanmak isterken kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tabanca, tabanca mermisi ve nakit para ele geçirildiği belirtildi.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: Çok Sayıda Obje Ele Geçirildi
    17:32 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: Çok Sayıda Obje Ele Geçirildi

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afyonkarahisar'dan Seyitgazi ilçesine tarihi eserleri satmak için gelen şüpheli şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada çok sayıda obje ele geçirildi. 2 şahıs hakkında adli işlem uygulandı.

  • Bursa'da villada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı
    17:31 Bursa'da villada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendiriyor. İncelemeler sonucunda villanın bodrum katında yanmış bir ceset bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement