Kütahya AK Parti'den Teşkilat Eğitimi Programı - Son Dakika
Yerel

Kütahya AK Parti'den Teşkilat Eğitimi Programı

Kütahya AK Parti\'den Teşkilat Eğitimi Programı

AK Parti Genel Merkezi tarafından halk oylaması çalışmaları için belirlenen temsilcilerden 22. dönem Ak Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven ile 22-23-24.

02.03.2017 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkezi tarafından halk oylaması çalışmaları için belirlenen temsilcilerden 22. dönem Ak Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven ile 22-23-24. Dönem Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'nın 12 ilçesinde ve Merkez ilçede düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi" eğitim programına başladılar. Domaniç ilçesinde başlayan ve Merkez ilçede sona erecek olan 4 gün sürecek eğitim çalışmalarında son gün yapılacak Merkez ilçe programına temsilci olarak eski İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Şapcı'da katılacak.

Ak Partinin ilçe eğitim programlarına; İlçe Hatipleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, önceki dönemlerde görev alan teşkilat mensupları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyeleri, Belde Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, Sandık Kurulu Üyeleri, Okul-Kat Sorumluları, Müşahitler, Köy Temsilcileri ve Muhtarlar katılıyor.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya AK Parti'den Teşkilat Eğitimi Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement