Kütahya Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Hilal Kart - Son Dakika
Güncel

Kütahya Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Hilal Kart

Kütahya Belediyesi\'nden İhtiyaç Sahiplerine Hilal Kart

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 2. Olağan 2. Birleşim, Belediye Başkanı Dr. Alim Işık başkanlığında gerçekleştildi,Toplantıda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan Gıda (Alışveriş Kartı) yardımının 2019 yılı Haziran ayından itibaren, Hilal Kart (Alışveriş Kartı) adı altında ve yapılan...

07.05.2019 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 2. Olağan 2. Birleşim, Belediye Başkanı Dr. Alim Işık başkanlığında gerçekleştildi,

Toplantıda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan Gıda (Alışveriş Kartı) yardımının 2019 yılı Haziran ayından itibaren, Hilal Kart (Alışveriş Kartı) adı altında ve yapılan yardımın yüzde 50 oranında artırılarak devam etmesi konusunu görüşüldü.

Başkan Işık'ın seçim vaadleri arasında yer alan ihtiyaç sahiplerine sosyal yardımların yüzde 50 oranında artırılması ve Hilal Kart uygulaması ile ihtiyaç sahiplerine erişilmesi konusu Kütahya Belediye Meclisi'nde görüşüldü.

Oy çokluğu ile kabul edilen Hilal Kart uygulamasıyla 1 Haziran 2019 tarihi itibariyle ihtiyaç sahibi; 1 kişilik aileye 150 TL, 2 kişilik aileye 190 TL, 3 kişilik aileye 230 TL, 4 kişilik aileye 270 TL, 5 kişilik aileye 310 TL, 6 kişilik aileye 350 TL sosyal yardım yapılacak.

Belediye Başkanı Alim Işık, "Belediyenin sosyal yardım miktarı Hilal Kart'a yüklenecek ve banka kartı gibi kullanılacak olan bu kartla mahalle esnaflarından da alışveriş yapılması sağlanacak" dedi.

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Murat Arık, Fatih Gölgeli ve Ali İhsan Ertaş ile belediyesi birim müdürleri katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Hilal Kart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi açıldı
    11:03 Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi açıldı

    Küratörlüğünü Zeynep Öztürk'ün üstlendiği ressam Orhan Umut'un 50 eserinden oluşan 'Gece Görüşü' sergisi, DG Art Gallery & Projects'de açıldı. Sergi, gece temalı resimlerden oluşuyor ve 11 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement