Kütahya'da Bayram Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Bayram Coşkusu

Kütahya\'da Bayram Coşkusu

Kütahya’da Kurban Bayramı halkla iç içe kutladı.

01.09.2017 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da Kurban Bayramı halkla iç içe kutladı. Tüm sivil-resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bayramlaşmak için Ulu Cami'de bir araya geldi.

Protokol üyeleri, bayram namazı sonrası vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, halkın bayramını kutladı.

Geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, STK'ların temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ahmet H. Nayir, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Vatandaşları olası kazalara karşı trafik kurallarına uymaları noktasında uyaran Vali Nayir, "Bizler bu bayramlarda birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu, akrabalığımızı yeniden hatırlayarak, varsa küskünleri barıştırarak bu bayramları hem fert hem de toplum hayatında daha kıymetli hale getirmek için gayret sarf ediyoruz. Kütahya'mızda da mutlu, huzurlu bir hava içerisinde inşallah bu bayramımızı da hep birlikte, birlik ve beraberliğimize katkısıyla idrak etmiş olacağız. Bütün hemşehrilerimize hayırlı bir bayram diliyorum. Bayram sebebiyle memleketlerine giden vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyarak kazasız belasız şekilde evlerine dönmelerini diliyorum" diye konuştu.

Bayramlaşmanın ardından Kütahya Belediyesi tarafından halka simit ve çay ikram edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement