Kütahya'da "Metin Külünk'le Avrupa'nın Diğer 100'ü" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da "Metin Külünk'le Avrupa'nın Diğer 100'ü" Sergisi

Kütahya\'da "Metin Külünk\'le Avrupa\'nın Diğer 100\'ü" Sergisi

Avrupa Kıtası’nın önemli merkezlerinde çekilmiş fotoğrafların gösterildiği ’Metin Külünk’le Avrupa’nın Diğer 100’ü’ konulu resim sergisi Kütahya’da açıldı.

28.06.2016 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Kıtası'nın önemli merkezlerinde çekilmiş fotoğrafların gösterildiği 'Metin Külünk'le Avrupa'nın Diğer 100'ü' konulu resim sergisi Kütahya'da açıldı.

Küresel Araştırma Düşünce Merkezi, (GRTC) Almanya'da Türk gençlerin kurduğu Avrupa 3. Nesil Platformu ile yürütülen ortak proje çerçevesinde daha önce birçok yerde gerçekleştirilen 'Metin Külünk'le Avrupa'nın Diğer 100'ü' konulu resim sergisini Kütahya'da görücüye çıkardı.

Sera AVM'de düzenlenen açılışa Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, GRTC Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ve vatandaşlar katıldı.

GRTC Genel Başkanı Mustafa Önsay, serginin Avrupa'nın gerçek yüzünün bilinmesi açısından önemli olduğunu getirdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Son 3 yılın, Avrupa'nın kendi gerçekleri sergileniyor bu fotoğraflarda. Şovenizmin zirve yaptığı bir Avrupa. Görünmeyen tarafında şefkatsizlik, merhametsizlik var. Komşuluğun olmadığı, çöpten ekmek toplayan, istasyonlarda yatan insanların olduğu, paylaşmanın olmadığı bir dünya Avrupa var. Gönül ister ki tüm Türkiye'de dolaşsın sergi. Görsün ki bilgiyi, teknolojiyi üreten bir Avrupa'nın diğer yüzünü de bilsin" dedi.

Serginin açılışı Vali Ahmet Hamdi Nayir, İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile Kütahya protokolü tarafından gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk açılışın ardından Avrupa'nın sorunlarını, dramını, yoksulluğunu gösteren fotoğrafları tek tek anlattı.

Serginin 4 gün boyunca gezilebileceği belirtildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Metin Külünk'le Avrupa'nın Diğer 100'ü' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement