Kütahya'da Şehitler İçin Hatim Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Şehitler İçin Hatim Kampanyası

Türkiye Gönüllü Teşekküller (TGTV) Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, şehit asker ve polisler için hatim okuma kampanyası başlattıklarını bildirdi.

24.08.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gönüllü Teşekküller (TGTV) Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, şehit asker ve polisler için hatim okuma kampanyası başlattıklarını bildirdi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesinde düzenlenen toplantıda gazetecilere açıklama yapan Kocaçoban, terör olaylarında yaşanan acının büyük olduğunu söyledi.

Acıyı paylaşmak için bir araya geldiklerini belirten Kocaçoban, şöyle konuştu:

"Kütahya'da aynı amaçla kurulmuş ve bir araya gelerek platform oluşturmuş ve merkezi İstanbul da bulunan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'na platform olarak üye olmuş kuruluşumuz şehitlerimizi unutmamak ve terörü lanetlemek için bir program hazırlamıştır. Bu kapsamda, 30 Ağustos 2015 pazar gününe kadar şehit asker ve polislerimizin ruhuna ithafen bin hatim okuma kampanyası başlatılmıştır. Okunan hatimleri ve okunacak cüzleri bildirmek için 0 274 223 85 55 veya 530 174 93 59 numaralı telefona bildirebilirler."

Kocaçoban, program kapsamında Şehit Aileleri Derneklerinin ve Hava Şehitliğinin ziyaret edileceğini de sözlerine ekledi.

Toplantıya, Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Sami Kutlu, Gelişim Derneği Başkanı Adnan Altınbay, Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Afifi ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Şehitler İçin Hatim Kampanyası - Son Dakika


Advertisement