Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Ölü

Kütahya'da trafik kazası: 3 ölüKÜTAHYA'da içerisinde açıkcezaevinde hükümlü olan ve izinli dışarıya çıkan iki mahkumun bulunduğu otomobil bölünmüş yolda kontrolden çıkarak orta refüjdeki demir bariyerlere saplandı.

26.07.2017 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da trafik kazası: 3 ölü

KÜTAHYA'da içerisinde açıkcezaevinde hükümlü olan ve izinli dışarıya çıkan iki mahkumun bulunduğu otomobil bölünmüş yolda kontrolden çıkarak orta refüjdeki demir bariyerlere saplandı. Üstü kople kesilerek ezilen otomobildeki 4 kişiden ikisi mahkum 3 kişi öldü, bir kişide ağır yaralandı.

Kaza gece saat 02: 00 sıralarında Kütahya Eskişehir karayolu 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Metin Kara (20) idaresindeki 43 LB 268 plakalı otomobil ile Kütahya istikametinden Eskişehir istikametine gittiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil bölünmüş yol ortasındaki demir bariyerin altına girerek ok gibi saplanıp karşı şeritte durdu. Kazada, Mustafa Korkut ve Emre Yıldız olay yerinde, sürücü Metin Kara ambulansla getirildiği DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hayatını kaybederken Furkan Elçi ağır yaralandı. Olayda hayatını kaybeden sürücü Metin Kara ile Emre Yıldız'ın Kütahya E tipi cezaevinin açıkcezaevinde hükümlü olduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktıkları öğrenildi. Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Mustafa Korkut ile Emre Yıldız'ın araçta sıkışan cenazeleri Acil Afet ve Acil Durum müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından demir bariyerler kesildikten sonra çıkartılarak ceset torbalarına konuldu. Cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürülürken otomobilde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede alkol şişelerine rastlanıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kütahya\'da Trafik Kazası: 3 Ölü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement