Kütahya'da 'Umudumuz Siz Olun' Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da 'Umudumuz Siz Olun' Etkinliği

Kütahya\'da \'Umudumuz Siz Olun\' Etkinliği

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü sebebiyle Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Kütahya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ’umudumuz siz olun’ projesi kapsamında fidan dikme ve piknik etkinliği düzenlendi.

06.04.2018 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü sebebiyle Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Kütahya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'umudumuz siz olun' projesi kapsamında fidan dikme ve piknik etkinliği düzenlendi.

2. OSB'de düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, bazı daire müdürleri ile çocuklar katıldı.

Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, dezavantajlı çocukların bilgilendirilmesi ve başarabilme duygusunu tatması amacıyla hazırlanan proje kapsamında sosyal amaçlı eğlence programları, kültürel ve sosyal amaçlı gezi organizasyonları, şehirde birlikte yaşama kültürü hakkında bilgilendirme ve uygulamalı eğitimlerin düzenleneceğini ve okula devamı sağlayacak faaliyetlerin yürütülmesi için ihtiyaç sahibi çocukların okul için gerekli ihtiyaçların karşılanacağını kaydetti.

Çocukların sosyal etkinlik duygusunun kuvvetlendirilerek topluma faydalı olmaları amaçlanan etkinlikte 100 çocuk Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte fidan dikti.

Fidan dikme etkinliğinin ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve ikramda bulunuldu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da 'Umudumuz Siz Olun' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement