Kütahya Dayı ile Yeğenin Katil Zanlıları Baba-oğul Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kütahya Dayı ile Yeğenin Katil Zanlıları Baba-oğul Tutuklandı

Dayı ile yeğenin katil zanlıları baba-oğul tutuklandıKütahya'nın Aslanapa ilçesi yakınlarında yanan otomobilde cesetleri bulunan 37 yaşındaki Kamil Çolak ile 17 yaşındaki yeğeni Serkan Sarı'nın tüfekle öldürüldükten sonra otomobile konularak yakıldıkları öne sürüldü.

13.12.2017 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dayı ile yeğenin katil zanlıları baba-oğul tutuklandı

Kütahya'nın Aslanapa ilçesi yakınlarında yanan otomobilde cesetleri bulunan 37 yaşındaki Kamil Çolak ile 17 yaşındaki yeğeni Serkan Sarı'nın tüfekle öldürüldükten sonra otomobile konularak yakıldıkları öne sürüldü. Dayı yeğeni öldürmekle suçlanan 55 yaşındaki Nurettin Y. ile oğlu 20 yaşındaki Mehmet Ali Y. tutuklandı, olaya karışan 38 yaşındaki Bilal Ç. adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Geçen 2 Aralık'ta meydana gelen olayda Kamil Çolak ile yeğeni Serkan Sarı'nın cesetleri Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy yakınlarında yanan 43 RE 791 plakalı otomobil içerisinde bulundu. Tüfekle ateş edilerek öldürüldükten sonra yakıldıkları bildirilen dayı-yeğenin katil zanlısı olarak Nurettin Y., oğlu Mehmet Ali Y. ve Bilal Ç. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

TÜFEKLE ÖLDÜRÜP YAKTIKLARI İDDİASI

İddialara göre Nurettin Y., öldürülen Kamil Çolak'a 32 bin liraya küçükbaş hayvan sattı. Bilal Ç. de Kamil Çolak'a kefil oldu. Kamil Çolak, borcunu ödemedi. Bunun üzerine Bilal Ç. Kamil Çolak'ı akşam saatlerinde çalıştığı işyerinin şantiyesine çığırdı. Kamil Çolak da buluşma yerine yeğeni Serkan Sarı ile birlikte geldi. Kamil Çolak, şantiyede Bilal Ç., Nurettin Y. ve oğlu Mehmet Ali Y. ile 32 bin lira parayı ödemediği için tartıştı. Yine iddialara göre baba Nurettin Y. ile oğlu Mehmet Ali Y., Kamil Çolak ve Serkan Sarı'yı tüfekle ateş ederek öldürdü. Cesetleri otomobile koyan baba-oğul, şantiye yakınlarında benzin dökerek içerisinde cesetlerin bulunduğu otomobili ateşe verdi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Sorgulamalarında suçlamaları kabul etmeyen 3 zanlı bugün Kütahya'da adliyeye sevk edildi. Nurettin Y. ile oğlu Mehmet Ali Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Bilal Ç. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan baba-oğul Kütahya E Tipi Cezaevi'ne

Kütahya Dayı ile Yeğenin Katil Zanlıları Baba-oğul Tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Dayı ile Yeğenin Katil Zanlıları Baba-oğul Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı
    18:45 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da yaptığı konuşmada, velilerin okula girmesini istemediklerini ve bu konuda e-Okul üzerinden randevu sistemi kurduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmen sayısının arttığını ve eğitim öğretim kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Bakan Tekin, Milli Eğitim Şurası ile ilgili yapılan yanlış anlaşılmayı düzeltti ve seçimlerden sonraki günü idari tatil ilan ettiklerini açıkladı.

  • Edremit'te boş bir evde çıkan yangın söndürüldü
    18:45 Edremit'te boş bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı kırsal Çıkrıkçı Mahallesi'nde kullanılmayan bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve jandarma ekipleri, kısa sürede müdahalede bulunarak yangını kontrol altına aldı. Ancak yangın sonucunda tek katlı ev kullanılamaz hale geldi.


Advertisement