Kütahya - Kiremit Fabrikasında Yangın - Son Dakika
Güncel

Kütahya - Kiremit Fabrikasında Yangın

Kütahya - Kiremit Fabrikasında Yangın

Kiremit fabrikasında yangınKÜTAHYA-Eskişehir karayolu üzerinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait kiremit imalat fabrakasının kurutma tesislerinin bulunduğu alanda yangın çıktı.

10.05.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kiremit fabrikasında yangın

KÜTAHYA- Eskişehir karayolu üzerinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait kiremit imalat fabrakasının kurutma tesislerinin bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede fabrikanın çok büyük bir bölümünü saran alevler kontrol altına alınarak soğutma çalışması başlatıldı.

Olay gece saat 0430 sıralarında Kütahya Eskişehir karayolu 7 inci kilometresinde faaliyet gösteren Özen Kiremit Fabrikası'nda meydana geldi. Fabrikanın kurutma bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını fark eden fabrika bekçisi 110'u arayarak haber verdi. İhbar üzerine Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Fabrika içine yüksek gerilim hattı ve doğalgaz hattının gelmesi nedeniyle OEDAŞ ve Çini gaz yetkilileri gelerek elektik ve doğalgazı kesti. Fabrikanın çatı kısmına sıçrayarak büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdehalesinin ardından söndürülerek soğutma çalışmalarına başlanıldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren söndürme ve soğutma çalışmalarına Kütahya Belediyesi İtafiye ekiplerinin yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün itfaiye aracı, Kümaş işletmelerine ait su tankeri olmak üzere yaklaşık 10 araç sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken tamamen yanarak kullanılmaz hale gelen fabrikadaki yangının çıkış nedeni itfaiye ekipleri tarafından araştırıldığı öğrenildi.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya - Kiremit Fabrikasında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement