KÜTAHYA Köpeği öldüren şüpheli Sarhoştum, hatırlamıyorum - Son Dakika
Güncel

KÜTAHYA Köpeği öldüren şüpheli Sarhoştum, hatırlamıyorum

Köpeği öldüren şüpheli: Sarhoştum, hatırlamıyorumKÜTAHYA'da sokak köpeğine tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli Mehmet Ali Yatır (23), olay akşamı alkollü olduğunu ve hatırladığını öne sürerek, 'Sarhoştum tam hatırlamıyorum.

28.05.2020 14:25  Güncelleme: 02:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpeği öldüren şüpheli: Sarhoştum, hatırlamıyorum

KÜTAHYA'da sokak köpeğine tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli Mehmet Ali Yatır (23), olay akşamı alkollü olduğunu ve hatırladığını öne sürerek, 'Sarhoştum tam hatırlamıyorum. Yaptığım olaydan dolayı çok pişmanımö dediği öğrenildi. Tutuklama kararının sevindirici olduğunu belirten Kütahya Doğa ve Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Fatma Birsen Sunay ise 'Ben polisimizi, emniyetimizi bu güzel çalışmasını kutluyor ve takdir ediyorumö dedi.

Kütahya'da otomobilden sokak köpeğine ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheli Mehmet Ali Yatır, Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Otomobilde bulunan ve gözaltına alınan diğer şüpheliler H.D., U.G. ve H.D. ise savcılıkta alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüpheli Mehmet Ali Yatır'ın alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını öne sürerek, 'Olay akşamı çok alkollüydüm, tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Yaptığım olaydan dolayı çok pişmanım. Bakmakla yükümlü olduğum insanlar var. Bu nedenle tutuksuz yargılanmayı talep ediyorumö dediği öğrenildi. Öte yandan şüpheli Yatır'ın olay akşamı 1.00 promil alkollü olduğu tespit edildi.

'KARAR SEVİNDİRİCİ'

Kütahya Doğa ve Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Fatma Birsen Sunay ise tutuklama kararına çok sevindiklerini söyledi. Sokak köpeğinin öldürüldüğünü üzüntüyle haber alarak araştırma yaptıklarını ifade eden Sunay, 'Ne insan zarar görsün, ne hayvan zarar görsün ne de doğa. Bütün çabamız bu yönde. Bu olayla ilgili ben çok üzüntü yaşadım. İnşallah yakalanır diyordum ki anında yakalanmış ve tutuklanmış. Ben savcılarımızdan ellerinden gelen en ağır cezayı yazmalarını istirham edeceğim. Çünkü sahipsiz hayvan yasalarda pek sahipli değil. Ceza fazla yazılmıyor, tamamıyla kabahatler kanunundan işlem görüyor. Biz istiyoruz ki daha ağır cezalar, yasalar çıksın. Hayvan katliamları çok fazla son günlerde biliyorsunuz. Ben polisimizi, emniyetimizi bu güzel çalışmasını kutluyor ve takdir ediyorum. Birkaç böyle caydırıcı ceza olursa yapmaz insanlar yapmamalılar da. Bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Bu kadar şeyin arasında hayvanlarda eziyet görmemeli benceö şekelinde konuştu.

CİNAYET SORUŞTURMASINDA TUTUKLANMIŞ

Köpeği tabancayla öldürmek suçundan tutuklanan Mehmet ali Yatır'ın babasıyla birlikte 2017 yılında Aslanapa ilçesi yakınlarında yanan otomobilde cesetleri bulunan Kamil Çolak ile yeğeni Serkan Sarı cinayetiyle ilgili gözaltına alınarak tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğu belirlendi.

KÜTAHYA Köpeği öldüren şüpheli Sarhoştum, hatırlamıyorum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KÜTAHYA Köpeği öldüren şüpheli Sarhoştum, hatırlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, İsfahan'daki hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşen saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İsfahan Havalimanı ve Şikari 8'inci Ana Jet Hava Üssü'ne yönelik gerçekleştirilen saldırıda hava savunma sistemleri devreye girdi ve saldırı engellendi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü ise saldırıda kullanılan İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenen yarışmada, Hakkari'nin zenginliklerini sergileyen okul, İstanbul'da Türkiye finalinde yarışacak.


Advertisement