Kütahya Tanıtım Vakfı Başkanı Özkan, Ankara'da Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Kütahya Tanıtım Vakfı Başkanı Özkan, Ankara'da Sergi Açtı

KÜTAV Başkanı ve Kütahya Sanat Derneği Üyesi Sanatçı Adil Özkan'ın Sergisinin, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Tarafından Açıldığı Bildirildi.

02.03.2011 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Tanıtım Vakfı (KÜTAV) Başkanı ve Kütahya Sanat Derneği (KÜSAD) üyesi sanatçı Adil Özkan'ın çini, minyatür, gravür, sulu boya ve yağlı boya resimlerinden oluşan serginin, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından açıldığı bildirildi.

KÜSAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, eski Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Meslek Yüksekokulu Müdürü ve emekli tarih öğretmeni Özkan, Ankara'da Resim Heykel Müzesi Sedat Simavi Salonunda sergi düzenledi.

Bakan Günay'ın kurdeleyi keserek açılışını yaptığı sergide, Özkan'ın 50 yıllık sanat birikiminden oluşan çini, minyatür, gravür, sulu boya ve yağlı boya resimleri yer aldı.

Açılışına Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, eski Kütahya Valisi Osman Aydın, eski AK Parti Kütahya Milletvekili Alaattin Güven, eski Kütahya Belediye Başkanı Erdoğan Yavuzlar, Maden-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Levent Eşiyok, Kütahya Müze Müdürü Metin Türktüzün ve bazı KÜSAD üyelerinin katıldığı sergi, 8 Marta kadar izlenime açık kalacak.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Tanıtım Vakfı Başkanı Özkan, Ankara'da Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement