Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası

Türkeli ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi.

20.04.2016 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkeli ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi.

İlçedeki Belediye Meydanı'nda düzenlenen program, Edirne Selimiye Cami Müezzini Alpcan Çelik tarafından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kaymakam Mustafa Karali, yaptığı konuşmada, milletin terörün çirkin yüzüyle karşı karşıya kaldığı günler yaşandığını söyledi.

Bu kutlu yolda şehit olan Mehmetçikleri rahmetle andığını ifade eden Karali, şöyle konuştu:

"Türk milleti olarak bu günlerde gerçekten zor zamanlar geçirmekteyiz. Devletimizin ve milletimizin, bir yandan terör örgütleriyle bir yandan da devletin içine sızmış şer odakları ile mücadele etmektedir. Bu uğurda şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralı kardeşlerimize de Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum. Bu zor günleri de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak yine bizler beraberlik içinde aşacağız. Birlik olarak daha güçlü olmak ve hedeflerimize ulaşmak noktasında azimli olmak hepimizin asli ve birinci vatandaşlık görevidir. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Program Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Pendik Haseki Eğitim Merkezi Arapça ve Tefsir Öğretmeni Ali Rıza Temel'in verdiği konferans ile sona erdi.

Etkinlikte ayrıca Türkeli Müftülüğü personelleri tarafından çeşitli ilahiler seslendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement