Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Sason ilçesinde program düzenlendi.

22.04.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Sason ilçesinde program düzenlendi.

Sason Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğünce Sason Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda ve Karşıyaka ilk ve ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programlarına katılan Yazar Mehmet Paksu, yaptığı konuşmada Hazreti Muhammed'in hayatından örnekler verdi.

"Peygamberimiz olmasaydı Allah'ı bilemezdik, doğruyla yalanı ayırt edemezdik" diyen Paksu, şöyle konuştu:

"Peygamber efendimiz bizleri kardeş yaptı. Aynı Allah'a inanıyoruz, aynı peygamberi kabul ediyoruz. Peygamberimizin aynı zamanda aile yaşantısına baktığımızda da örnek bir eş, örnek bir baba olduğunu biliyoruz. Hiçbir zaman eşlerine bağırmadı, hiç onları azarlamadı, onlara hiç kötü bir söz söylemedi. Kızlarına da kızmadı, onları çok severdi, Peygamberimiz evde hanımlarına yardım ederdi. Peygamberimiz her yönüyle mükemmel bir insandı. Biz Müslümanlar her zaman Peygamberimizin hayatını örnek almalıyız, Peygamberimizin her zaman aramızda olduğunu unutmamalıyız, manevi hayatıyla aramızda olduğunu bilmeliyiz."

Etkinliğe, İlçe Müftüsü Abdülhalık Ocakhanoğlu, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Veysel Göktaş, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ardından İlçe Müftüsü Ocakhanoğlu tarafından Paksu'ya Sason manzaralı portre hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement