Kutlu Doğum'un Finali Dumlupınar'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum'un Finali Dumlupınar'da Yapıldı

Kutlu Doğum\'un Finali Dumlupınar\'da Yapıldı

"Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerinin finali Dumlupınar Mahalle Camii'nde düzenlenen hatim ve mevlit programı ile gerçekleşti.

24.04.2012 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)'in 1441'inci doğum yılı münasebetiyle Kartepe'de gerçekleşen "Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerinin finali Dumlupınar Mahalle Camii'nde düzenlenen hatim ve mevlit programı ile gerçekleşti.

Gündüz Eşme

Kartepe genelinde yoğun bir kutlama programı çerçevesinde kutlu doğum haftası etkinlikleri geniş katılımlarla sağlandı. İlçenin farklı köşelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanan haftanın kapanış konferansı Eşme'de gerçekleşti. Kartepe Belediyesi Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Kocaeli Hamle Derneği işbirliğinde Eşme Sahil'de "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu sohbette Kocaeli İl Müftülüğü Vaizi Muammer Koçan'ı konuk etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sohbet öncesi Eşme İlköğretim Okulu İlahi Grubu'nun seslendirdiği ilahiler dinlendi. Muammer Koçan'ın sohbeti ardından ise Harun Beyaz ve ekibinin ilahi ve ezgi dinletisi büyük beğeni topladı.

Müftü Gülşen'den teşekkür

Kartepe Müftülüğü öncülüğünde düzenlenen hafta etkinliklerinin finali ise Dumlupınar Mahalle Camii'nde düzenlenen hatim ve mevlit programı ile yapıldı. Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen'in ev sahipliğinde gerçekleşen ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başta olmak üzere kalabalık bir cemaatin hazır bulunduğu programda Müftü İsmail Gülşen, hafta kutlamalarına katkı verenlere teşekkür etti. Peygamber Efendimizin özelliklerinin anlatıldığı dini sohbetin yanı sıra din görevlilerince okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile gönüllere hitap edildi. Hatim ve mevlit programı sonrası konuklara ikramda bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum'un Finali Dumlupınar'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement