''KUTUPLAŞTIRMADAN Herkese Kucak Açmalıyız'' - Son Dakika
Güncel

''KUTUPLAŞTIRMADAN Herkese Kucak Açmalıyız''

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Hasbahçe'de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bir söyleşi gerçekleştirdi.

22.05.2019 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerikapsamında Hasbahçe'deki programa İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu katıldı. Kağıthanelilerin akın ettiği programda konuşan Hatipoğlu,"Bize beraberliği emreden, bize Allah için sevmeyi emreden bir kitabımız var. Bize düşen de elimizden geldiği kadar ayrıdan gayrıdan, kutuplaştırmadan herkese kucak açmak" dedi.

Prof. Dr. Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"Bize beraberliği emreden, bize Allah için sevmeyi emreden bir kitabımız var. Bize düşen de elimizden geldiği kadar ayrıdan gayrıdan, kutuplaştırmadan herkese kucak açmak. Allah'a ve peygamberine herkesin ihtiyacı var. Kim olursa olsun. Dünyanın en zengini, en şöhretlisi de olsa herkesin Allah'a ihtiyacı var. Onun için bizim kucağımızı açmamız gerekiyor. 'Sadece benden olan gelsin' diye bir şey yok. Biz herkesi kucaklamak zorundayız. Önemli olan senin gibi düşünmeyeni kazanmak. Hepimiz Allah'ın birliğinde, Hz Muhammed'in önderliğinde bir araya gelmek zorundayız. Yüce Allah bu şuurda birbirini seven, insanlar arasında ayrı gayrı gözetmeyen insanlardan eylesin" ifadelerini kullandı.

Söyleşiyi takip edenler arasında Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de vardı. Başkan Öztekin programın sonunda Hatipoğlu'na çiçek takdim ederek, alanı dolduran vatandaşlara programa gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''KUTUPLAŞTIRMADAN Herkese Kucak Açmalıyız'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement