Kuveytlilerden Suriyelilere Okul Desteği - Son Dakika
Güncel

Kuveytlilerden Suriyelilere Okul Desteği

Kuveytli hayırseverler tarafından Şanlıurfa'da misafir edilen Suriyeliler için 18 derslikli okul yaptırılacağı bildirildi.

13.10.2018 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuveytli hayırseverler tarafından Şanlıurfa'da misafir edilen Suriyeliler için 18 derslikli okul yaptırılacağı bildirildi.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şanlıurfa Valiliği ile Kuveyt Uluslararası İslami Yardımlaşma Örgütü arasında Valilik Salonu'nda protokol yapıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ile Kuveyt Uluslararası İslami Yardımlaşma Örgütü temsilcisi Mohammed Alnsarı, hazırlanan protokole imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Erin, Kuveytli hayırseverlere Suriyelilere yönelik yaptıkları hayır hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu hizmetlerin iki ülke arasındaki bağları güçlendireceğini ve İslam kardeşliğini pekiştireceğini ifade etti.

Alnsarı ise batının hedefinde Suriye ve Türkiye'nin olduğunu ifade ederek, Şanlıurfa'da bu hayır hizmetlerini yaparken İslam ülkeleri arasındaki kardeşlik ve işbirliğini de geliştirmek istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Alnsarı, hayır hizmetleri yapmaları için çağrıda bulunan ve kolaylık sağlayan Vali Erin'e plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuveytlilerden Suriyelilere Okul Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement