Kuyucak'ta 350 öğrenci sinema ile tanıştı - Son Dakika
Güncel

Kuyucak'ta 350 öğrenci sinema ile tanıştı

Kuyucak\'ta 350 öğrenci sinema ile tanıştı

"Sinemaya gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında Kuyucak'ta sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak.

30.05.2019 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sinemaya gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında Kuyucak'ta sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşen proje kapsamında belirlenen program çerçevesinde Kuyucak'taki tüm okullardan öğrenciler Kuyucak Belediyesi'nin de katkılarıyla sinemaya gidiyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kuyucak Belediyesi tarafından yapılan planlamayla Kuyucak'ta başlayan sinema etkinlikleri kapsamında, belirlenen program dahilinde çocuklar saat 10.00 ile 12.00 arasında film izliyor. Kuyucak'ta uygulanan proje ilçe merkezi ve çevre mahallerdeki okulları kapsıyor.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde başlayan proje kapsamında ilk ve ortaokul olmak üzere, Başaran ilkokulu, Cengiz Topel İlkokulu, Ertuğrul Gazi İlkokulu, Horsunlu İlkokulu, Kayran İlkokulu, Pamukören İlkokulu, Ş.Pol. Ali İnceoğlu İlkokulu, Şeh.Tekin Durmaz İlkokulu, Taşoluk İlkokul, Yamalak İlkokulu,Atatürk Ortakokulu, Kurtuluş Ortaokulu öğrencilerinden hayatında hiç sinemaya gitmemiş 350 öğrenci sinemayla tanışmanın mutluluğunu ve sinema keyfi yaşadı.

Çocuklar, kendilerini sinemayla tanıştıran İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Belediye Başkanı Metin Ertürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuyucak'ta 350 öğrenci sinema ile tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement