Kuyumcu, iki silahlı soyguncuyu etkisiz hale getirerek polise teslim etti - Son Dakika
3. Sayfa

Kuyumcu, iki silahlı soyguncuyu etkisiz hale getirerek polise teslim etti

Konya'da bir kuyumcuya yapılan silahlı soygun girişimi, kuyumcu tarafından bertaraf edildi. Soygunculardan birini bacağından yaralayan kuyumcu, diğerini de etkisiz hale getirdi.

07.08.2020 12:54  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Merkez Selçuklu ilçesinde yaşanan olayda kuyumcu olan Abdullah Koyuncu'nun (55) iş yerine gelen 19 yaşlarındaki Ahmet T. ve Mustafa H. soygun girişiminde bulundu. Soygunculara müdahale eden Koyuncu, Mustafa H.'yi bacağından yaralarken, Ahmet T.'yi etkisiz hale getirdi. Polis zanlıları gözaltına aldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Sultan Caddesi'nde kuyumculuk yapan Abdullah Koyuncu, sabah saatlerinde eşiyle dükkanını açtı. İş yerine gelen şüphelilerden Ahmet T. müşteri gibi davranarak Koyuncu'yu oyalamaya başladı. Bu sırada bisikletiyle gelerek pompalı tüfekle dükkana giren yüzü maskeli şüpheli Mustafa H., silah doğrulttuğu Koyuncu'yu etkisiz hale getirip altınları çalmak istedi.

KUYUMCU KENDİNİ SAVUNDU

Koyuncu, tezgahın arkasından ruhsatlı tabancasını çıkarıp Mustafa H.'nin bacağına ateş ederek yaraladı, Ahmet T'yi de etkisiz hale getirerek polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, şüphelileri gözaltına aldı. Yaralı zanlılardan Mustafa H., Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

"BANA SİLAH DOĞRULTULUNCA KENDİ SİLAHIMI ÇIKARDIM"

Kuyumcu Abdullah Koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dükkanına gelen iki kişinin altınları çalmak istediğini söyledi. Koyuncu, "Bana silah doğrultulduğunu görünce silahımı çıkarıp şüphelilerden birine ateş ettim, diğerini de etkisiz hale getirdim. Ardından polisi aradım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 2015 yılında da kar maskeli 3 kişi tarafından dükkanı soyulmaya çalışılan Koyuncu'nun soyguncuları kovaladığı, amaçlarına ulaşamayan zanlıların kaçtığı öğrenildi.

SOYGUNCULARI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Koyuncu'nun soygun girişiminde bulunan zanlıları etkisiz hale getirmesi, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde şüphelilerden Ahmet T.'nin dükkana girerek müşteri gibi davranması, bisikletiyle gelen yüzü maskeli Mustafa H.'nin pompalı tüfekle içeri girmesi ve silahını doğrulttuğu Koyuncu tarafından bacağından tabancayla vurularak zanlıların etkisiz hale getirilmeleri yer alıyor.

Kuyumcu, iki silahlı soyguncuyu etkisiz hale getirerek polise teslim etti
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Kuyumcu, iki silahlı soyguncuyu etkisiz hale getirerek polise teslim etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Güvenlik: Helal olsun ve eline sağlık. 4 0 Yanıtla
  • IM: Helal olsun sana kardesim. 4 0 Yanıtla
  • Kuyumcu haksız: Adalete göre kuyumcu soymasına izin vericekti yanlış yapmış kuyumcu mühebbet yerse şaşırmayın :P 4 0 Yanıtla
  • adalet: Kuyumcu gitti şimdi hırsız şikayetçi olur kuyumcu müebbet yer. 4 0 Yanıtla
  • m.onal: boyle giderse kuyumcuların önüne bi sabit polis şart fiyatlar ortada piyasa kan ağlıyor 4 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: BU SOYGUNCULARI SALMAYIN OLUR MU ?SALARSANIZ DAHA KAÇ KİŞİYİ MAĞDUR EDERLER .ÖMÜR BOYU YATSINLAR .RAHATLARINA BAKSINLAR . 1 2 Yanıtla
  • politik: merak ettiğim teyzenin elinde ne? 3 0 Yanıtla
  • Adnan: Keşke kafasına sıksaydı..Dünyadan bir pislik daha eksilirdi.Ama ülkede pek adalet olmadığı için kuyumcu ne hallere gelirdi kim bilir. 3 0 Yanıtla
  • ferit: konya ile ilgili hiç bir haberi tam okumuyorum.. 1 2 Yanıtla
  • OLUR.TMM.: Olur.Tmm. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement