Kuyumcu soyguncusu adli kontrolle serbest bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kuyumcu soyguncusu adli kontrolle serbest bırakıldı

Kuyumcu soyguncusu adli kontrolle serbest bırakıldı

Denizli'de yaşanan 50 bin TL'lik kuyumcu soygununu gerçekleştiren ve gece bekçileri tarafından yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

28.05.2019 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de yaşanan 50 bin TL'lik kuyumcu soygununu gerçekleştiren ve gece bekçileri tarafından yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Önceki gece geç saatlerde Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Bayramyeri Meydanı'nda bulunan Belediye İş Hanı'nda meydana gelen olayda, iş hanındaki bir kuyumcu dükkanının cam kapısını çekiçle kıran Abbas T. (29) isimli şahıs, kolye, küpe ve yüzükten oluşan 14 ayar altınları alarak kaçmak istedi. Alarm sesi üzerine olay yerine gelen gece bekçileri kaçan şahsın peşine düşerek kovaladı. Bekçiler, yaklaşık 300 metre süren kovalama sonrası Abbas T.'yi yakaladı. Şahsı gözaltına alan bekçiler, soyguncunun üzerinde yaptıkları aramada 33 parça altın ele geçirdi. Bekçilerin haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri ise şahsı emniyete götürürken, ardından bölgede kovalamaca esnasında sokağa dökülen altınların toplanması için çalışma başlatıldı. 14 ayar olan altınların piyasa değerinin ise yaklaşık 50 bin TL olduğu kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Abbas T., polis tarafından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şahıs çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Abbas T.'nin poliste verdiği ilk ifadesinde soygunu prematüre doğduğu için tedavi edilmesi gereken çocuğu için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuyumcu soyguncusu adli kontrolle serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı, 10 Kişi Gözaltına Alındı
    00:14 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı, 10 Kişi Gözaltına Alındı

    Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsünde iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken olayla ilgili olarak 10 kişi gözaltına alındı. İhbar üzerine polis olay yerine geldi ve sağlık ekipleri müdahale için çağrıldı. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da olayları inceleyerek soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

  • Gebze'de Elektrikli Battaniye Yangını: Yatak Odası Küle Döndü
    00:11 Gebze'de Elektrikli Battaniye Yangını: Yatak Odası Küle Döndü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir binanın 6. katında elektrikli battaniyeden çıkan yangın, yatak odasını kullanılamaz hale getirdi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve herhangi bir yaralanma olmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi
    23:55 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı
    23:36 Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Lüks restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırdılar
    23:33 Lüks restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırdılar

    İstanbul'da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Yabancı bir şahsa ait lüks restoranda, şov yapmak için garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti
    23:24 İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme kavgasında taraflardan birisinin 8 kez bıçakladığı yaralıya, yanındaki diğer şahıs da tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet etmediği yaralı, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

  • Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Altındağları bölgesi geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
    23:23 Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Altındağları bölgesi geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

    Şırnak Valiliği, Altındağları bölgesindeki güvenliği sağlamak amacıyla 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan etti. Vatandaşların can ve mal güvenliği için bahse konu bölgelere giriş yasaklandı.


Advertisement