Kuyumcudan 3 Kilo Altın Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Kuyumcudan 3 Kilo Altın Çaldılar

Kuyumcudan 3 Kilo Altın Çaldılar

Sultangazi'de bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu.

02.01.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Soyguncular, yaklaşık 3 kilogram altın aldıktan sonra otomobille kaçtı.

Soygun, saat 10.00 sıralarında, 50. Yıl Mahallesi, O Caddesi, 47 numarada bulunan Cihan Uğur Kuyumculuk'ta meydana geldi. Yüzleri maskeli iki kişi bir beyaz renkli bir otomobille kuyumcunun önüne geldi. Ellerinde tabancayla kuyumcuya giren kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, kuyumcu Nihat Baş ile çalışanları etkisiz hale getirdi. Kuyumcu tezgahı ile vitrindeki gerdanlık ve bilezikleri alan soyguncular, çalışır halde bıraktıkları otomobile binerek kaçtı.

Kuyumcunun ihbarı üzerine olay yerine gelep çok sayıda polis ekibi, çevredeki sokaklarda arama yaptı. Tüm aramalara rağmen soyguncuların izine rastlanmadı. Cihan Uğur Kuyumculuk'un sahibi Nihat Baş soygun sırasında büyük bir korku yaşadıklarını ifade ederek "Silahlı ve kar maskeli iki kişi gelerek altınları alıp kaçtı. Silahla tehdit ettiler. Yaklaşık 3 kiloluk altınımızı aldılar" diye konuştu.

Çalınan altının piyasa değerinin yaklaşık 300 bin lira olduğu öğrenilirken, polis, kuyumcuda bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak, soyguncuların kimliğini belirlemeye çalışıyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcudan 3 Kilo Altın Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement