İki hafta önce evlenen genç kız, kocasını yüzüstü bırakıp kuzeniyle birlikte sırra kadem bastı - Son Dakika
3.Sayfa

İki hafta önce evlenen genç kız, kocasını yüzüstü bırakıp kuzeniyle birlikte sırra kadem bastı

Gaziantep'te iki hafta önce evlenen Hatice Hüseyin, 15 yaşındaki kuzeniyle birlikte "Alışverişe gidiyoruz" diye evden çıkıp bir daha geri dönmedi. Aileler, kızlarının sağlık durumundan endişe ediyor.

22.09.2020 11:38  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 14 gün önce evlenen Hatice Hüseyin (18) ile amcasının kızı Esra Hüseyin (15), alışveriş yapmak için çıktıkları evlerine geri dönmedi. Polis kuzenleri ararken, aileler, 12 gündür kayıp olan kızlarına evlerine dönmeleri için çağrı yaptı.

Akdere Mahallesi'nde yan yana evlerde oturan Suriye uyruklu kuzenler Hatice ve Esra Hüseyin, 11 Eylül'de alışveriş yapmak için evden ayrıldı. Kuzenler akşam eve dönmeyince yakınları mahalleye ve gidebilecekleri adreslere baktı ancak sonuca ulaşamadı. Bunun üzerine yakınları, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Kuzenler Hatice ve Esra'dan 12 gündür haber alınamıyor

"KIZIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM"

Suriye'nin Azez kentinden 6 yıl önce gelip Gaziantep'e yerleştiklerini belirten, kızı Esra ile yeğeninin bir an önce bulunmasını isteyen Mustafa Hüseyin, "Kızım 11 Eylül günü akşam saatlerinde kuzeni ile evden çıkıp gitmiş. Dönmeyince biz aradık, sorduk ama bir neticeye ulaşamadık. Polise başvurduk ve hala arıyoruz. En son gittikleri gün kamera kayıtları var. Çarşıda geçtikleri sırada bir otelin kameralarında gözüküyorlar. Başka bir şey bulamadık. Devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Kızım daha küçük. Canından endişeleniyorum. Kandırılarak götürülmüş olabilir ve bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Kuzenler Hatice ve Esra'dan 12 gündür haber alınamıyor

"KİMSEDEN KORKMALARINA GEREK YOK"

Kızı Hatice'nin 14 gün önce yeğeniyle evlendiğini ve bir an önce dönmesini isteyen gözü yaşlı baba Abdulkadir Hüseyin, "Kızım 14 gün önce evlendi. Onun bulunmasını istiyorum. Evlilikle ilgili bir sorunu olsa asla izin vermezdim. Kızımın bulunmasını istiyorum. Hiçbir yerde yok. Kızım kurban olurum gelsin, onu başımın tacı ederim. Kimseden asla korkmasına gerek yok" dedi.

Abdulkadir Hüseyin, kızının kolunda 2 bilezik ve yüzüğü olduğunu onun dışında yanlarında bir şey bulunmadığını ifade ederek, kızları görenlerin güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasını istedi.

Öte yandan iki kuzenin, evden ayrıldıktan yaklaşık 1 saat sonra, çarşıda yürüdükleri sıradaki görüntüleri ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İki hafta önce evlenen genç kız, kocasını yüzüstü bırakıp kuzeniyle birlikte sırra kadem bastı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İki hafta önce evlenen genç kız, kocasını yüzüstü bırakıp kuzeniyle birlikte sırra kadem bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ali: vay benim evladım 18 yaşında evlenilir mi hiç daha çocuk onlar yaşamaya hakları yok mu babaları da kurbanlık dana gibi yuh 24 44 Yanıtla
  • vatandaş oyu: yaa ortalık karışık polisimiz kendi vatandaşımıza yetişemiyor. birde mültecilerle uğraşıyoruz. hemen her mülteci olayı uçkur davası oluyor.yeter artık hadi ülkenize misafirlik mi kaldı. bi zahmet ülkenizde yapın bu işleri bizim derdimiz bize yeter. 28 8 Yanıtla
  • turgut: madem neden evlendıkı kızda suc var idam gelmesı lazım 13 20 Yanıtla Yorumcu: Kardeş sen galiba haberi okumadın. sadece başlığı okumuşsun belli. öncelikle kuzeni kızdır erkek değil ikincisi belki de kaçmamış kaçırılmış. diyelim ki kaçmış nerden biliyorsun babası zorla evlendirmediğini. hemen idam gelsin diyorsun bence de gelsin önce seni idam etsinler ki ön yargılı olanlar için ibret olsun. 3 5
  • ESAD : MAŞALAH ESAD BUNLARDAN KURTULDU HER YERDE SUREYELILER NEDİR LA BU ULKENIN IRKINI DEGİŞTİNİZ 19 2 Yanıtla
  • ilginç: birlikte oldularsa sıkıntı çocuk olur o daha kötü 4 6 Yanıtla Bakar kör: Tıp baya ileri demekki sizde kız kıza çocuk olduğuna göre 17 1
  • tan: 18 yaşında sevmediği kişiyle evlendirirseniz kaçar 8 2 Yanıtla
  • Niğdeli..: Esra erol izlemeye devammmm 9 0 Yanıtla
  • Ali-Veli: Çok kötü bozuluyoruz. 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Advertisement